Kuaförüm Sensin Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak Kimdir?

Kuaförüm Sensin Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak Kimdir?
Show Tv'nin hafta içi her gün yayınlanan eğlenceli ve rekabetçi yarışma programı Kuaförüm Sensin'de Mustafa Uzun ve ekip arkadaşı Yıldız Mızrak kimdir? İşte cevabı!

Hafta içi her gün Show Tv’de ekranlara gelen ve genç yaşlı hemen herkesin ilgisini çeken yarışma programı Kuaförüm sensin yaz aylarında da hızını kesmeden devam ediyor. Dört yarışmacı çiftinin yarıştığı yarışma programı Kuaförüm Sensin’de her hafta adayların ve jürinin oylarına göre bir çift yarışmadan elenirken bir çift ise haftanın büyük ödülü olan 10 bin liranın sahibi oluyor. Bir sonraki hafta ise elenen çiftin yerine yenisi gelerek yarışma yine dört çift üzerinden devam ediyor. En doğru saçın ve makyajın yapılmaya çalışıldığı program da kendine güvenen, en iyi saçı makyajı ben yaparım diyen kuaförler ve makyözler büyük ödüle ulaşmak için hafta içi beş gün boyunca tüm hünerlerini göstererek ellerinden geleni yapıyorlar. Tabi bu arada birbirlerini kıyasıya ve acımasızca eleştirmekten de geri durmuyorlar. Geçtiğimiz hafta elenen çiftin yerine bu hafta Kuaförüm Sensin’de yarışmaya başlayan Kuaför Mustafa uzun ve ekip arkadaşı Makyöz Yıldız Mızrak kimdir sizler için araştırdık.

Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak Kimdir?

Show Tv’nin eğlenceli, rekabetçi ve çarpıcı yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı yarışmaya bu hafta dahil olan Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak kimdir bir bakalım dedik.

Geçtiğimiz hafta elenen Tuğçe ve Ebru Yılmaz’ın yerine yarışmaya dahil olan Mustafa ve Yıldız çifti aynı salonda birlikte çalışıyorlar. Kuaför Mustafa Uzun 43 yaşında ve 33 yıldız kuaförlük yapıyor. Kuaförlüğün kendisi için bir tutku, bir aşk olduğunu söyleyen Uzun, ben kuaför değilim stilistim diyerek kendini tanımlıyor. Kuaför Mustafa Uzun en iyi çıkış yapan saç stilistinin de yine kendisi olduğunu iddia ediyor.

Aynı ekipte yer alan Yıldız Mızrak ise aslında Üniversitenin İşletme fakültesinden mezun olmuş. Ancak kendi mesleğini yapmak yerine Mayköz olmaya karar vermiş ve Mustafa Uzun’la birlikte aynı salonda ortak olarak çalışmaya başlamış. Bir yıldır makyöz olan Yıldız Mızrak, makyaj değil resim yapacağım gibi iddialı cümleler kuruyor. Mızrak aynı zamanda sadece saç ve makyaj değil sanat yaptıklarını söylüyor.

İlk iki gün sonunda Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak çiftinin aldığı puan; 29 Temmuz Pazartesi günü 12, 30 Temmuz Salı günü ise 10 puan alarak toplamda 22 puanla 3. Sırada bulunuyorlar.

30-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar