Miray Daner ve Kubilay Aka neden ayrıldı?

Miray Daner ve Kubilay Aka neden ayrıldı?
Oyuncu çift Kubilay Aka ve Miray Daner geçtiğimiz gün Aka'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ayrılıklarını duyurdu. Peki çiftin ilişkisi ihanet yüzünden mi bitti?

2016 yılında yer aldıkları Vatanım Sensin dizisinin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Miray Daner- Kubilay Aka çifti 2 buçuk yıllık birlikteliklerini noktaladı. Genç oyuncu Kubilay Aka sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yazısında ilişkilerinin bittiğini fakat dostluklarının baki kalacağını söyledi. Miray Daner ile ayrılığının ihanet yüzünden olmadığını vurgulayan Aka şu sözlerle sevgilisine veda etmişti; 

AYRILIĞIN SEBEBİ İHANET Mİ?

Yayınladığı yazıda ''İlişkimizin sonuna kadar o güze gözlerden başka göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz.'' diyen Kubilay Aka çok geçmeden hayranlarını şaşırttı. Aka'nın ayrılık açıklamasından 2 gün önce Arnavutköy'de bir barda kim olduğu belirlenemeyen bir kadınla samimi bir şekilde görüntülendiği ortaya çıktı. Genç oyuncunun Miray Daner ile ayrılığının sebebinin bu görüntüler olduğu konuşuluyor. 

Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından oyuncu Kubilay Aka ve eski sevgilisi Miray Daner'den bir açıklama gelmedi.

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Naz Daner 15 Ocak 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuğa çok erken yaşta başlayan Daner, lise eğitimini Güzel Sanatlar Lisesinde Müzik bölümünde tamamlamıştır. Papatyam dizisinde Metin Akpınar'ın torununu canlandırmış ilk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca isimli gençlik dizisinde yaşamıştır. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandıran yetenekli oyuncu Ay Yapım'ın sevilen dizisi Medcezir'de başrol Serenay Sarıkaya'nın kardeşi Beren'e hayat vermiştir. O3 medya'nın Kanal D için hazırladığı Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandırarak Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi başarılı oyuncularla birlikte oynamıştır. Son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde başrol oynamış fakat dizi uzun ömürlü olmamıştır. 

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Havaalanı Yönetimi mezunu olan Aka, Muğla'da havaalanında çalışırken tesadüfen keşfedilmiş ve Vatanım Sensin dizisi ile anlaşmıştır. Dizide Halit Ergenç'in oynadığı Cevdet karakterinin oğlu Ali Kemal'i canlandırmıştır. Burada abisini oynadığı Miray Daner ile ilişki yaşamaya başlayan Kubilay Aka, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine transfer olmuş Celasun karakterine hayat vermeye başlamıştır. Oyuncunun buradaki rolü hala devam etmektedir. 

01-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar