Aşk Ağlatır Fırat (Oktay Çubuk) kimdir?

Aşk Ağlatır Fırat (Oktay Çubuk) kimdir?
Show tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır oyuncuları arasında yer alan Oktay Çubuk kimdir? Aşk Ağlatır Fırat karakteri özellikleri.

Show tv ekranlarının yepyeni dizisi Aşk Ağlatır yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Mf Yapım öncülüğünde seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Aşk Ağlatır dizisinin ayrıntıları gün geçtikçe netlemeye devam ediyor. Peki Aşk Ağlatır dizisi konusu nedir? Aşk Ağlatır oyuncuları kimler? Aşk Ağlatır ne zaman başlayacak? Televizyon tutkunlarının merakla beklediği Aşk Ağlatır ile ilgili tüm ayrıntılar sizler için hazırladığımız yazımızda...

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve güçlü bir senaryo ile gelen Aşk Ağlatır, yeni sezonun iddialı projeleri arasında yer alıyor. Şimdiden oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekmeyi başaran Aşk Ağlatır, ne zaman başlayacağı ise henüz netleşmiş değil. Dizide yer alacak önemli isimlerden biri ise Oktay Çubuk olacak. Fırat karakteri ile rol alması planan Oktay Çubuk ise seyircinin merak edilen oyuncular arasında yer almakta. Peki Aşk Ağlatır Fırat (Oktay Çubuk) kimdir?

Aşk Ağlatır Fırat (Oktay Çubuk) kimdir?

1996 yılında dünyaya gelen Oktay Çubuk, İzmir doğumludur. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Tiyatro ve Sinema bölümünde tamamlayan oyuncu Oktay Çubuk, ilk oyunculuk deneyimini Cennetin Gözyaşları dizisinde rol alarak edinmiştir. Günümüzde ise Show tv elranlarında yayınlanacak olan Aşk Ağlatır dizisinde Fırat karalterini canlandıracaktır.

Aşk Ağlatır dizisi oyuncuları kimler?

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın yer aldığı Aşk Ağlatır dizisinin senaryosunda ise Tayfun Güneyer bulunmaktadır. Mf Yapım öncülüğünde ekranlara getirilecek olan Aşk Ağlatır, Japon dizisi Makes You Cry dizisinden uyarlanmaktadır. Aşk Ağlatır oyuncuları arasında Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan, Pelin Öztekin, Laçin Ceylan, Durul Bazan, Yağızcan Konyalı, Eda Şölenci, Oktay Çucuk, Sezin Bozacı, Mutlunur Lafçı, Hasan Küçükçetin, Deniz Altan, Gülçin Güvenç gibi başarılı isimler bulunmaktadır.

Aşk Ağlatır konusu

Yaşamını sürdürdüğü köyden uzaklaşarak kendine yeni bir hayat kuran gencin ve kaderin yollarını kesiştirdikleri farklı yaşamların hikayesi anlatılmaktadır. Aşk Ağlatır'da heyecan var, aşk var.

Aşk Ağlatır ne zaman başlayacak?

Show tv kanalının yepyeni dizisi Aşk Ağlatır, Eylül ayında ekranlara gelmeyi planlıyor. Kesin tarih belli olduğunda siz değerli ziyaretçilerimiz ile paylaşacağız.

08-08-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar