Aşk-ı Memnu Ekranlara geri dönüyor!

Aşk-ı Memnu Ekranlara geri dönüyor!
Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu Kanal D ekranlarına geri dönüyor. Dizinin tekrar bölümleri yaz sezonunda hafta içi her gün 16.45’te yayınlanacak!

Yayınlandığı dönem taraflı tarafsız herkesin ilgisini çekmeyi başaran, yayında kaldığı iki sezon boyunca Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren ve reytinglerde zirveyi kimselere kaptırmayan, halen herkesin dilinde olan Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı meşhur romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu Kanal D ekranlarında tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanacak. Bir dönem yasak aşk konusu ve cüretkar sahneleriyle herkesin dilinde olan ve bir kesimin büyük tepkisiyle karşılaşan Aşk-ı Memnu bakalım bu sefer ilk yayınlandığı zaman ki başarısına ulaşabilecek mi?  Detaylar haberimizde.

Savulun Aşk-ı Memnu Geliyor!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle yaz aylarında yeniden Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizinin yeniden yayınlanması bir anda seyirciyi heyecana sevk etti. Sezon boyunca yayınladığı yapımlardan umduğunu bulamayan kanal en azından yaz aylarında seyirciyi ekran başına çekebilmek için tarihinde en çok izlenen dizi olan Aşk-ı Memnu’yu yeniden yayınlıyor.

Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ile Kanal D'de!

Kanal D’nin en sansasyonel dizilerinden olan 'Aşk-ı Memnu' 10 Haziran 2019 Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16:45'te Kanal D ekranlarında olacak. Halit Ziya Uşakgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'ndan uyarlanan dizi Adnan Ziyagil ve Firdevs Yöreoğlu ailesinin etrafında yaşanan olayları konu alıyor. İstanbul'un önde gelen iş adamlarından olan Adnan Ziyagil, eşi İnci'nin ölümünün ardından iki çocuğu Nihal ve Bülent ile bir başına kalır. Taa ki Firdevs Yöreoğlu ailesi ile karşılaşana kadar. Firdevs Yöreoğlu'nun küçük kızı olan Bihter Yöreoğlu ile evlendikten sonra tüm hayatları tersine döner. Adnan Ziyagil'in kızı Nihal Ziyagil bu evliliğe karşı çıksa da bir şekilde hayatlarına devam ederler. Aradan çok az bir süre geçmesinin ardından Adnan Ziyagil'in genç ve güzel karısı Bihter Ziyagil, Adnan Ziyagil'in yiğeni Behlül'den hoşlanır. Behlül'de ona karşı boş olmadığı fark eder ve yasak aşk yaşamaya başlarlar. Sezon boyunca reyting yönünden adeta hüsrana uğrayan Kanal D bakalım efsane dizisi Aşk-ı Memnu ile seyirciyle arasındaki buzları eritebilecek mi?

06-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar