Eda Ece ve ünlü basketbolcu birlikte görüntülendi

Eda Ece ve ünlü basketbolcu birlikte görüntülendi
Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece, Anadolu Efes forması giymekte olan basketbolcu Buğrahan Tuncer birlikte görüntülendi. Buğrahan Tuncer kimdir?

Yasak Elma dizisinin başrolünde yer alan Eda Ece, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Cep telefonu kamerasıyla çekilen fotoğraflarda ünlü oyuncunun yanında Anadolu Efes forması giyen Buğrahan Tuncer yer alıyor. İkili yakalanan fotoğraf karesinde oldukça samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Buğrahan Tuncer kimdir?

Eda Ece'nin rol aldığı Yasak Elma dizisi çok konuşulan sezon finali bölümünün ardından yaz arasına girdi. Ünlü oyuncu rol aldığı dizinin araya girmesiyle birlikte tatiline başladı. Eda Ece, tatilini sürdürürken gittiği alışveriş merkezinde amatör bir fotoğraf karesine yakalanmaktan kurtulamadı. Çok net olmayan fotoğrafta Eda Ece'nin yanındaki isim dikkat çekiyor. O kişi Anadolu Efes forması giyen basketbolcu Buğrahan Tuncer'den başkası değil. Fotoğrafta Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in samimi tavırları açıkça fark ediliyor. 

Ahmet Buğrahan Tuncer kimdir?

23 Mart 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Buğrahan Tuncer, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes'te forma giyiyor. 19 numaralı formayı terleten 26 yaşındaki basketbolcu, 90 kilo ağırlığında ve 1.93 boyunda olup şutör guard pozisyonunda oynamaktadır. Anadolu Efes'ten önce Beşiktaş, Aliağa Petkim, Mersin Büyükşehir Belediye, Eskişehir Basket ve Best Balıkesir gibi takımlarda forma giymişti. Ayrıca gençler kategorisinde de milli formayı giymiştir. Genç basketbolcu geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 30 maçta parkeye çıktı. Maç başına 10,1 sayı, 2,6 ribaunt ve 4,6 asist oranlarıyla oynadı.

2011 yılında Polonya'nın Wraclow şehrinde düzenlenen U 18 Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Genç Milli Takım'ın kadrosundaki isimlerden biriydi. Ahmet Buğrahan Tuncer, 2016 - 2017 sezonu sonunda Eskişehir Basket takımıyla birlikte 1. Lig ve Fedarsyon kupası şampiyonlukları kazandı. Bu onun kariyerinde kazandığı ilk kupalar oldu. 2018 - 2019 sezonunda yani geçen sezon Anadolu Efes ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

Eda Ece geçtiğimiz günlerde yeni saçlarıyla gündem olmuştu

Yasak Elma dizisinin sezon finali bölümünde herkes Eda Ece'yi koyu renk saçlarıyla görmüştü. Oyunculuğa başlamasından bu yana sarı saçlarıyla tanınan Eda Ece, saçının orijinal renginin bu olduğunu ifade etti. Saçlarını hep roller için sarıya boyadığını ancak bundan böyle saç rengini boyamayacağını da ekledi.

07-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar