Aşk Mantık İntikam Dizisi ile İlgili Kritik Karar

 Aşk Mantık İntikam Dizisi ile İlgili Kritik Karar
Yaz sezonu boyunca Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi ile ilgili endişelendiren haber geldi.

Bu yaz sezonun en sevilen dizilerinden biri olup büyük beğeni toplayan Aşk Mantık İntikam, kış sezonunda da Fox TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Başrolleri birlikte paylaşan Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi Aşk Mantık İntikam artık cuma akşamları yayınlanacak. Dizinin yayın günü değişmesi ile beraber diziyle ilgili ortaya atılan bir iddia hayranlarında endişeye yol açtı.

FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi yaz boyuncu başarılı bir çıkış yaparak beğenileri topladı. Reytinglerde çok iyi giden dizi bu başarısı sayesinde kış sezonunda da devam etme hakkı kazandı. Aşk Mantık İntikam kış sezonunda devam edecek ama yeni sezonda çok iddialı diziler arka arkaya geliyor. Dizilerin arka arkaya gelmesiyle birlikte bu kanlı savaş içinde Aşk Mantık İntikam’ın başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği büyük merak konusu oldu.

Ortaya atılan bu iddiaya göre eğer Aşk Mantık İntikam dizisi kış sezonunda aynı başarıyı sürdüremezse yayından kaldırılacak. Yine bir diğer iddiaya göre yerine konulacak dizide şimdiden belli oldu. Eğer Aşk Mantık İntikam kışın rakiplerine yenik düşerse yerine İmkansız adlı dizi ekranlarda yerini alıyor olacak.

FOX TV’de ekranlara gelecek olan İmkansız adlı dizide başrolleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy paylaşacak. Genç ve güzel oyuncu Hazal Kaya dizide, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan birisini canlandıracak.

FOX TV’de ekranlara gelmeye devam edecek olan Aşk Mantık İntikam’ın yeni yayın günü olan cuma akşamları karşısında hangi dizilerin olacağı ve bu dizilerin tutup tutmayacağı çok dizi için büyük önem ifade edecek. Aşk Mantık İntikam dizisi ile birlikte cuma akşamı diğer kanalların hangi dizileri ekrana getireceği merakla bekleniyor.

Kanalın yeni sezon için Fox TV’nin elinde çok fazla dizi projesi olduğu ve yayınlayacak gün bulamadığı belirtiliyor. Bu durumda şimdi çekilmeye başlayan dizilerin yayın için bir süre beklemesi söz konusu olacak. Kanal yüksel ihtimalle reytingleri kötü giden dizileri çok uzatmadan sona erdirecek yayından kaldıracak ve yerine elindeki yeni dizileri koyması bekleniyor.

 

02-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar