Teşkilat'a katılan Gürkan Uygun'dan kötü haber!

Teşkilat'a katılan Gürkan Uygun'dan kötü haber!
Çarpıcı isimlerle kadrosunu güçlendiren Teşkilat dizisi önce başrol oyuncusunun hastalığıyla sarsıldı. Şimdi de diziye yeni katılan Gürkan Uygun ve iki yönetmen koronaya yakalandı.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle fenomenleşen ünlü oyuncu Gürkan Uygun'dan kötü haber geldi. Önümüzdeki dönem istihbarat dizisi Teşkilat'ta çarpıcı bir karakterle rol alacak olan oyuncu, asrın vebası koronavirüse yakalandı. Hayranları yepyeni bir rolle izlemeye hazırlandığı Gürkan Uygun'dan gelen haberle yıkıldı. Gürkan Uygun'un sağlık durumu nasıl? Teşkilat dizisinde çekimler neden durduruldu? Şimdi detaylar

Teşkilat'a katılan Gürkan Uygun'dan kötü haber!

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi dizisindeki 'Memati' karakteri ile adını unutulmazlar listesine yazdıran başarılı oyuncu Gürkan Uygun'dan kötü haber geldi. Alpaslan dizinden sonra yine bir TRT1 yapımı olan Teşkilat'a yepyeni bir soluk getirmesi beklenen Gürkan Uygun'un koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Teşkilat dizi setinde panik!

Geçen yıla damga vuran Teşkilat dizisi 2. sezonuna hazırlanıyordu. Çarpıcı isimlerle kadrosunu güçlendiren Teşkilat dizisi önce başrol oyuncusunun hastalığıyla sarsıldı. Usta oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi ve ameliyata alındı. Neyse ki korkulan olmadı ve usta oyuncu tıpkı dizideki rolü gibi güçlü bünyesi ve çelik iradesiyle bu zorlu süreci atlattı. Bir hafta sonra çekimlere başlayacak olan Akusta'nın geri dönmesine sevinen Teşkilat hayranlarının sevincine ise bugün gölge düştü. Dizinin seti yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle durdu.

Art arda hastalığa yakalandılar

Önce Gürkan Uygun sonrasında dizinin iki yönetmeni koronaya yakalandı. Ankara’da hazırlanan dizilerden biri olan Teşkilat'ın iki yönetmeni Burak Arlıel ve Burak Müjdeci’nin yapılan test sonuçlarının pozitif çıktı. Flaş bir transferle dizinin ekibine Yıldırım karakteriyle katılan Gürkan Uygun’un da koronavirüse yakalanması hesapların şaşmasına yol açtı. İki yönetmenden sonra Gürkan Uygun'un da  koronaya yakalanması sette kısa süreli bir panik yaşattı. Tüm ekip evlerine gönderildi. Başrol oyuncularından Mesut Akusta'nın Ankara’daki evinde beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmasının ardından yönetmenlerin de koronaya yakalanması çekimleri durdurdu. 

En kısa zamanda çekimler başlayacak

Mesut Akusta sağlığını kavuşup taburcu edildi ve evinden çektiği bir video ile, "En kısa zamanda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın, hoşça kalın" diyerek dizi severleri bir parça olsun sevindirdi. Teşkilat'ın yeniden çekimlere ne zaman başlayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Dizi ile ilgili gelişmelerle takipçilerimize duyuracağız. 

02-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar