Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu Burcu Özberk'ten itiraf!

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu Burcu Özberk'ten itiraf!
Başarılı Youtuber'lerden Hakan Gence, Hürriyet YouTube kanalında röportajlar yapıyor. Bu hafta yayınlanan programına katılan Burcu Özberk itirafıyla herkesi şaşırttı.

Fox Tv’nin yaza damga vuran dizilerinden Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamalrına damga vurmaya devam ediyor. Fırtınalı bir gerilimin tetiklediği Aşk Mantık İntikam dizisinde başrol oynayan genç oyuncu Burcu Özberk'ten şaşırtıcı bir itiraf geldi. Hayranları Burcu özberk'İn itirafını ve dizi hakkındaki düşüncelerini merak ediyor. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu Burcu Özberk'ten itiraf!

Yıldızı parlayan Youtuber'lerden Hakan Gence, Hürriyet YouTube kanalında keyifle izlenen röportajlar yapıyor. Her hafta yayınlanan programına ünlü isimleri davet eden Hakan Gence bu haftaki programına başarılı oyuncu Burcu Özberk’i konuk etti.

Mantığın kurbanı olmadım, aşkın kurbanı oldum

FOX'ta yayınlanan ‘Aşk, Mantık, İntikam’ dizisinde Esra karakterine can veren genç oyuncu Burcu Özberk, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programında kendisine sorulan sorulara samimiyetle cevap verdi. Hakan Gence'nin kendisine sorduğu üç kavramın hayatındaki yansımalarını anlatan Burcu Özberk, aşk konusundaki itirafıyla hayranlarını şaşırttı. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken Özberk, başrolünü üstlendiği ‘Aşk, Mantık, İntikam’ dizisiyle gündemde olan bir oyuncu. Diziye adını veren bu üç kavramın ilk başlarda herkes tarafından tam anlaşılamadığını belirten genç oyuncu ilerleyen bölümlerle birlikte izleyicinin bu kavramlara alıştığını ifade etti. Burcu Özberk aşk, mantık ve intikam kavramlarının hayatındaki yerinden şu cümlelerle söz etti: “Aşkta mantık olmuyor. Keşke olsaydı. Mantığın kurbanı olmadım, aşkın kurbanı oldum. Aşk uğruna "Yapmam" dediğim şeyleri yaptım.” “Hiç aptal bir kadın değilim.” açıklamalarıyla dikkati çeken Burcu Özberk, 30 Temmuz Cuma günü yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programında aşk kurbanı olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.

Aşk Mantık ve İntikam birbirine uymuyor

Fox Tv ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Aşk mantık İntikam dizisinde İlhan Şen ile birlikte başrol oynayan Burcu Özberk, izleyicinin merak ettiği bir soruya verdiği ilginç cevapla dikkatleri üzerine çekti: "Aşk Mantık İntikam… Bu üç eylem pek de birbirine uymuyor veya tamamlamıyor. Aşk uğruna “Yapmam” dediğim şeyleri yaptım. Naif olmak, biraz aptal olduğumu zannediyor insanlar ama ben hiç aptal bir kadın değilim. Hiçbir zaman da aptal olmadım.”

31-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar