İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Düğün Tarihi Belli Oldu

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Düğün Tarihi Belli Oldu
Magazin dünyasının ünlü çifti İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin devamlı ertelenen düğün tarihleri belli oldu. Çiftin 1 Ekime gün aldıkları öğrenildi.

Magazin dünyasının ünlü isimleri arasında yer alan ve sık sık gündem olan şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu kendisi gibi şarkıcı İdo Tatlıses ile geçen yıl aile arasında nişanlandığı Yasemin Şefkatli ertelenen evliliklerinin üzerinden son kararlarını vererek yeni bir evlilik tarihi aldılar. Magazin basınında ve sosyal medyada gündem olan bu karar sonrası iki ismin artık hazırlıklara başladıkları ve düğün tarihleri olarak belirledikleri güne her şeyi hazır etmeye çalıştıkları öğrenildi. Uzun süredir birlikte olan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli aralarındaki bu birlikteliği evliliğe dönüştürmeye karar vererek geçtiğimiz sene nişanlanmışlardı. Nişanın ardından evlilik için gün belirlemeye çalışan çiftin karşısına pandemi kuralları çıkmış ve bu sebeple de çift düğünlerini sürekli ertelemek zorunda kalmıştı. Sadece aile arasında bir nikahla yetinmek istemeyen çift bu sebeple pandemi kurallarının müsait olmasını beklemişlerdi.

1 Ekime Gün Aldılar

Ünlü isim İdo Tatlıses ile nişanlısı Yasemin Şefkatli sonunda muratlarına eriyorlar. Geçen sene aile arasında nişanlanan ve magazin gündeminde olay olan çiftin bir süredir bir kaç sefer ertelenen nikah ve düğün tarihleri sonunda belirlendi. Koronavirüs sebebiyle sürekli ertelenen düğün tarihi için nişanlı çift sonunda karar verdi ve 1 Ekim tarihine gün aldı. Çift bu gün için hazırlıklara başlarken eğer bir sorun çıkmazsa yeniden koronavirüs sebebiyle pandemi sıkılaştırılmazsa çiftin nikahı ve düğününün 1 Ekimde kıyılacağı öğrenildi. Çiftin bu gün için şimdiden düğün davetiyelerini hazırladıkları ancak dağıtmadıkları ama gelecek kişileri arayarak bu günü boş bırakmalarını istedikleri öğrenildi. Çiftin şimdiden heyecanlı bir bekleyiş içine girdiği öğrenilirken en büyük korkularının koronavirüs vakalarının yeniden artmaya başlaması olduğu öğrenildi.

Düğünsüz Damat Olmaz

İdo Tatlıses ile nişanlanan Yasemin Şefkatli evlilik için hazırlık yapmaya başlarken çiftin nikahının Zekeriyaköy’de olacağı ve kır düğünüyle evlenecekleri öğrenildi. Devamlı ertelenen düğünleri için İdo Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’in “düğünsüz damat olmaz” diyerek devamlı düğün istediği İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin ise “tüm sevdiklerimiz yanımızda olsun istiyoruz” diyerek düğün istedikleri öğrenildi. Artık bu arzular için sayılı günler kalırken 1 Ekim’in uzamamasını biz de temenni ediyoruz.

31-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar