30 Temmuz Cuma Reyting Sonuçları

30 Temmuz Cuma Reyting Sonuçları
30 Temmuz Cuma reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde dünün en çok izleneni hangi yapım oldu?

30 Temmuz Cuma reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Yayımlanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Cuma günü hangi diziler yayınlandı?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Cuma dizileri oldu. Cuma akşamı Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam, Kanal 7'de ise Yemin ve Elif dizileri izleyiciyle buluştu. Peki izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? İşte dünün reytingleri.

30 Temmuz Cuma Reytingleri

Total kategorisinde; Fox ekranında izleyiciyle buluşan 'Aşk Mantık İntikam' dizisi listenin en çok izleneni oldu. Listenin devamında tv8'de yayınlanan 'Masterchef Türkiye' ikinci, 'Fox Ana Haber' üçüncü sırada günün tamamlayan yapım oldu. Yayın akışı listelerinde dizi bulunmayan Kanal D yayınlandığı 'Büyük Göç' filmiyle listenin beşinci sırasında, 'Mumya' ve 'Avatar' filmlerini ekrana getiren Atv ise yedinci ve sekizinci sırada yer aldı. Kanal 7 dizileri ise ilk 10'da yer bulamadı.

AB kategorisinde; total sonuçlarına yakın istatistik ortaya çıktı. 'Aşk Mantık İntikam' dizisi günü tüm kategorilerde birinci sırada tamamlayan yapım oldu. Tv8'in sevilen yarışma programı 'MasterChef Türkiye' ikinci sırada yer aldı. 'Fox Ana Haber' üçüncülüğü korudu. Kanal 7 dizileri AB'de de ilk 10'da kendine yer bulamadı. Atv'de yayınlanan 'Mumya' filmi listenin atıncı sırasında yer alırken, 'Güldür Güldür Show'un tekrarını ekrana getiren Show TV yedinci sırada günü tamamladı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 ASK MANTIK INTIKAM FOX
2 MASTERCHEF TURKIYE TV8
3 FOX ANA HABER FOX
4 ASK MANTIK INTIKAM (OZET) FOX
5 BUYUK GOC (Y.S) KANAL D
6 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 MUMYA (Y.S) ATV
8 AVATAR (Y.S) ATV
9 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 ASK MANTIK INTIKAM FOX
2 MASTERCHEF TURKIYE TV8
3 FOX ANA HABER FOX
4 ASK MANTIK INTIKAM (OZET) FOX
5 SHOW ANA HABER SHOW TV
6 MUMYA (Y.S) ATV
7 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
8 BUYUK GOC (Y.S) KANAL D
9 HEDEFIM SENSIN (T.S) STAR TV
10 HEDEFIM SENSIN (T.S) (TKR) STAR TV

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program sırasını yayınlayamıyoruz.

31-07-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar