Aşk Mantık İntikam ve Yargı dizileri HBO Max'a geçebilir

Aşk Mantık İntikam ve Yargı dizileri HBO Max'a geçebilir
Kısa bir süre içerisinde Türkiye'de hizmet vermeye başlayacak olan HBO Max, Aşk Mantık İntikam ve Yargı dizilerini platforma dahil ederek pazara hızlı bir giriş yapmak istiyor.

Dijital platfrom HBO Max, Kanal D'den ekrana gelen Yargı ve FOX TV'den ekran gelen Aşk Mantık İntikam dizilerinin yayın haklarını almak için harekete geçti.

HBO Max, Aşk Mantık İntikam ve Yargı dizileri için adım attı

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz, Onur Duymaz, Başak Gümülcinelioğlu, Bilgün Türksever, Nergis Öztürk'ün oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin Yargı dizisi reytingleriyle televizyona damgasını vuruyor. Ekranlara damga vuran bir başka dizi ise Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Murat Karasu, Anıl Altan ve Sevda Baş'ın rol aldığı FOX TV'nin Aşk Mantık İntikam dizisi olarak görünüyor.

Ülkemizde faaliyet göstermeye başlayacak olan dijital platform HBO Max, Aşk Mantık İntikam ve Yargı dizisinin yayın haklarını satın almak istiyor. Dizilerin yayın haklarını satın almaya çok yakın olan HBO Max'in ne zaman Türkiye'de hizmet vermeye başlayacağı fazlasıyla merak ediliyor.

Game of Thrones, Succession, The Wire, Sopranos, Westworld, Oz ve Sex and The City gibi önemli dizileri ekrana getiren HBO'nun dijital platformu olan HBO Max, 2020 yılında WarnerMedia tarafından hizmete sokuldu. Geçmişteki ve devam etmekte olan dizileriyle dolu bir dizi arşivinin yanı sıra Warner Bros. imzalı filmler sinema gösteriminden kalkmasının ardından yalnızca bu platforma özel olacak.

HBO Max, 2022 yılında Türkiye'ye geliyor

2020 yılında Porto Riko ve Amerika Birleşik Devletleri'nde hizmet vermeye başladı. 2021 yılında ise Avrupa ve Güney Amerika ülkelerinde hizmete açıldı. 2022 yılında ise Türkiye'nin de dahil olduğu Asya ülkelerinde hizmet vermeye başlaması tahmin ediliyor. Platform, Türk izleyicisine de hitap edecek yapımları arşive dahil etmek isteyor. Bu da yerli yapımlar da göreceğimiz anlamına geliyor. Yerli Türk dizileri, Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Güney Amerika ülkelerinde de yankı uyandırıyor.

HBO Max, bunun için ilk adımı attı ve Yargı ve Aşk Mantık İntikam dizilerinin yayın haklarını almak için Kanal D ve FOX kanallarıyla masaya oturdu. 

30-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar