Squid Game Yönetmeninden 2. ve 3. Sezon Müjdesi!

Squid Game Yönetmeninden 2. ve 3. Sezon Müjdesi!
Rekorlar kıran kore dizisi Squid Game’in Yapımcısından beklenen açıklama geldi. Squid Game’in yönetmeni Hwang Dong-hyuk 2. ve 3. Sezonu için Netflix'le görüştüklerini söyledi.

Netflix tarafından 17 Eylül 2021 taihinde dünya çapında yayınlanan Squid Game yılın en popüler dizilerinden biri oldu. Aksiyon, gerilim, dram türünde olan Güney Kore filminin yazarı, senaristi ve yönetmeni aynı isim Hwang Dong-hyuk. Squid Game’in yaratıcısı olan Hwang Dong-hyuk Kore’nin yerel medya kuruluşu olan KBS’ye röportaj verdi. Röportajında ‘’dizinin 2. ve 3. Sezonları için Netflix’le görüşmelerimiz devam ediyor. Bence yakında bir sonuca varırız. Bir çok insanın beklediğini biliyoruz ve herkes yeni sezon için pozitif bir şekilde çalışmaya hazırlanıyor’’ dedi. Açıklamalarının ardından seyirci dizinin yeni sezonlarını merak etmeye başladı. 2. Sezonun konusu ne? Kadroda kimler yer alacak?
 

Squid Game 2. Sezon Konusu Ne?

1. Sezonu 2021 yılında yayınlanan Squid Game 9 bölümden oluşuyordu. Her bir bölümü yarım saat ile bir saat arasında sürdü. Dünya çapında izlenme rekorları kıran dizinin, sosyal medyada her bir sahnesi paylaşıldı, şarkısı, oyunu viral olan dizi ‘Siren Pictures inc yapım şirketinden çıktı. Başrollerinde, Lee Jung- Jae, Park hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi  ve Kim Joo- ryoung rol aldı.

İlk Sezonun konusu; Boşandığı eşinden kızının velayetini almak için ve yaşlı annesinin ameliyatı için gerekli parayı bulamayan Seong Gi-hun, o parayı şoförlük yaparakta elde edemeyeceğinden, ona gelen teklifi, yani büyük nakit ödülü için bir dizi çocuk oyunu oynama davetini kabul eder. Bu para ödülü için teklif gönderilen 456 kişi de bu teklifi kabul ederek bilinmeyen bir yere götürülürler. Oyuncuların canları pahasına oyun turnuvalarına katılmalarını konu alan dizi, sonunda hayatta kalan tek kişi olan Seong Gi-hun’un 1.gelmesinden mutluluk duyamamasını anlatıyor.



2. Sezonu beklenen diziyle ilgili merak edilen sorular var. Dizi ne zaman yayınlanacak? Dizide kimler yer alacak? Dizinin konusu ne? KBS’ye verdiği roportajda Hwang Dong-hyuk 2.sezon konusu hakkında şunları söyledi. ‘’Bu sezonun odak noktası Lee Jung Jae’nin oynadığı karakter ‘Seong Gi Hun’un bu ölümcül oyunların arkasındaki gizemi çözme çabası olacak’’ dedi. ikinci sezonda Gi-hun’un karşılaştığı kişilerle ilişkilerinin anlatılacağı kaydedildi.

2. Sezonun geleceğini ancak izleyicilere beklentilerini azaltmalarını tavsiye eden Seong Dong-hyuk, potansiyel bi 3. Sezonun da masada olabileceğini belirtti.

Netflix Yönetiminden Açıklama Geldi

Netflix yönetimi, ‘’Squid Game ile ilgili geniş çaplı olasılıkları görüşüyoruz. Buna üçüncü sezonun yapımı da dahil. Fakat henüzhiçbirşey net değil’’ dedi.

Hem Türkiye’de hem dünyada geniş hayran kitlelerine ulaşan dizi, Netflix’in açıkladığı verilere göre ilk 4 haftada 132 milyon kullanıcıya ulaşan yapım 90 ülkenin listelerinde ilk sıraya yerleşti. Toplam 1,65 milyar saatlik izlenmeyle tüm zamanların en çok izlenen  Netflix içeriği oldu. Ayrıca Squid Game ‘Gotham Ödülleri’ ve ‘Altın Küre’ dahil bir çok ödüle layık görüldü.

Bu kadar izlenme rekorları kıran dizinin hayranları 1. Sezonu kısa sürede bitirip 2. Sezonu beklemeye başladı.  

30-12-2021
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar