Aşk ve Mavi hayranlarına müjde! Ne zaman başlayacak?

Aşk ve Mavi hayranlarına müjde! Ne zaman başlayacak?
ATV ekranlarına damgasını vuran dizi Aşk ve Mavi hayranlarına güzel haber geldi. Geçtiğimiz aylarda sezon arası veren dizi Aşk ve Mavi'nin yeni sezon çekimleri başladı. Aşk ve Mavi ne zaman başlayacak?

Başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy'un paylaştığı reyting rekortmeni dizi Aşk ve Mavi'den güzel haber geldi. Geçtiğimiz sezon ekranlara damgasını vuran dizi Aşk ve Mavi çok kısa süre içerisinde büyük izleyici kitlesine sahip olmuştu. Yayınlandığı her gün reytinglerde zirveye oturan dizi geçtiğimiz aylarda sezon arası vermişti. Dizinin hayranları ise heyecanla yeni sezonu beklemekteler. Peki Aşk ve Mavi ne zaman başlayacak? Aşk ve Mavi'nin yeni sezondaki yepyeni bölümleri ATV CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz...

AŞK VE MAVİ YENİ SEZON İÇİN START VERDİ

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği reyting rekortmeni dizi yeni sezon bölümleri için start verdi. üm soruların yanıt bulacağı yeni sezonda izleyici sürprizlerle karşılaşacak. İzlenme rekorları kıran Aşk ve Mavi dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu kaleme alırken, yönetmenliğini de Hakan Arslan üstleniyor. Bakalım efsane dizinin yeni sezonunun da bizleri neler bekliyor. Reytinglerdeki başarısına yeni sezonda da devam edecek mi?

10-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler