Aşka geldiler Birbirlerine Öpücükler Kondurdular

Aşka geldiler Birbirlerine Öpücükler Kondurdular
Eski manken Ebru Şallı, iş adamı eşi Uğur Akkuş’la Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Teknelerinde tatilin tadını çıkarırken görüntülenen mutlu çift, Muğla’da aşka geldi.

Eski manken Ebru Şallı, iş adamı eşi Uğur Akkuş’la Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Teknelerinde tatilin tadını çıkarırken görüntülenen mutlu çift, Muğla’da aşka geldi.
Beslenme ve plates tutkusu ile tanınan eski manken Ebru Şallı, iki yıl süren ilişkilerinin ardından Eylül 2019'da dünya evine girdiği Uğur Akkuş ile Bodrum'da kameralara takıldı.

GÜN BATIMINI İZLEDİLER

Gün batımında keyif yaptıkları teknenin arka kısmında eğlenceli dakikalar geçiren ünlü çift, aşka gelerek birbirlerine sarılıp öpücükler kondurdu.
Beraber gün batımını izlemeye devam ederken Ebru Şallı, eşinin dizine uzandı. Saatler sonra gün batımı keyfini sonlandıran Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, teknenin iç kısmına geçti. 44 yaşındaki Ebru Şallı, fiziği ile yine dikkatleri üzerine çekip bir kez daha hayranlarının takdirini topladı.

TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATTILAR

44 Yaşındaki güzel manken Şallı, geçen aylarda Youtube kanalına eşi Uğur Akkuş konuk olmuştu. Çırağan Sarayı'nda dünya evine giren çift merak edilen tanışma hikayelerini ilk kez hayranları ile paylaşmıştı.

‘EN SEVMEDİĞİM OJE RENGİ’

"Ofise geldi tırnaklar bembeyaz, en sevmediğim oje rengi. Hiç bakmadım bile yüzüne! 'Bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız?' diye düşündüm..."

"FERRARİ GİBİ KADIN"

"İş görüşmesi için yemeğe çıktık. Şık giyimi ve güzelliğinden etkilendim. Ferrari gibi kadın" açıklamasıyla Şallı’ya hayranlığını bir kez daha dile getirdi.

Akkuş ; ‘’Aramızda evlilik muhabbeti hiç geçmedi. Öyle bir şey düşünmedik. Aşık olunca insan bir şey düşünemiyor."

"Kader diye bir şey var. Allah yazmış, biz sadece oynuyoruz. Ben de çok şanslı bir adamım, adım Uğur. Allah seni bana yazmış. Onun için beraberiz ve mutluyuz."
Sözleriyle duygularını dile getirdi.

Ebru Şallı Kimdir ? 

Ebru Şallı  15 Ocak 1977 İzmir de doğmuş Türk model, sunucu ve pilates eğitmenidir.

1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

Ebru Şallı'nın Beren Tan ve Pars Tan adında iki oğlu vardır.

Ebru Şallı'ya ait eserler ;

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak 

Çocuklar için besleyici Eğlenceli Lezzetler 

Ebru'nun doğal güzellik sırları 

Ebru'nun mutfağından 

Besleyici ve lezzetli çocuk yemekleri 

Ebru Şallı ile Pilates 

 

 

26-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar