Ebru Şallı'dan Şiddet İddialarına Yanıt

Ebru Şallı'dan Şiddet İddialarına Yanıt
Magazin dünyasına bomba gibi düşen ve Ebru Şallı’nın şiddet gördüğünün iddia edildiği olayın görgü tanıkları yaşanılanları anlattı.

Magazin basını ve sosyal medyanın önde gelen ve hemen her gün bir haberiyle gündemde yer alan ünlü isim Ebru şallı yeni bir haberle daha gündemde yer aldı. Ünlü manken ve model Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde magazin basınının ve sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ünlü ismin geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte trafikte seyir halindeyken eşinden şiddet gördüğü iddia edilmiş ve bu durum görgü tanıklarının ifadeleriyle gündeme gelmişti. Eşi Uğur Akkuş ile trafikte seyir halindeyken eşinden şiddet gördüğü belirtilen ünlü isim aracın önünü kesen trafiktekiler tarafından kurtarılmış ve Ebru şallı eşinden şikayetçi olmadığını belirtmişti. Ağlama krizine giren ünlü isim tüm bu yaşananları yalanladı. Ancak olayın görgü tanıkları yaşananları ayrıntılarıyla anlattı.

Şikayetçi Değilim

Ebru Şallı ile iş adamı eşi Uğur Akkuş geçtiğimiz günlerde trafikte seyrederken iddiaya göre Uğur Akkuş eşi Ebru Şallı ile tartışmış ve Ebru Şallı’ya şiddet uygulamış bu durum görgü tanıklarının ifadelerinde belirtilmişti. Eşiyle bulunduğu araçtan trafiktekiler tarafından çıkarılan Ebru Şallı ağlama krizine girerken eşi Uğur Akkuş ise aracıyla yoluna devam etmişti. Ünlü isim Ebru Şallı’yı yakınlardaki bir mekana götüren vatandaşlar ambulans çağırmışlardı. Sağlık kontrolü yapılırken olay yerine gelen polislere ünlü isim eşi Uğur Akkuş’tan şikayetçi olmadığını belirterek “şikayetçi değilim, o benim kocam” dediği iddia edilmişti. Daha sonra ünlü isim bir taksiyle olay yerinden ayrılmıştı. Bu yaşananlardan sonra ünlü isim tüm bu yaşananları kesin bir dille yalanlayarak böyle bir şey yaşanmadığını belirtti. Bunun üzerine olay yerinde olan görgü tanıkları tüm ayrıntıları anlattı.

Sıkıştıracak Şekilde İtti

Ünlü isim Ebru şallı ile eşi Uğur Akkuş arasında yaşandığı iddia edilen olayı görgü tanıkları şu şekilde anlattı. “8 Ekim saat 14.30 sularında Emirgan’dan Beşiktaş’a sıkışmış bir trafikte giderken bir anda çığlık sesi duyduk. Önce çocuk düştü sandık ve tepki vermedik. Daha sonra çığlık gittikçe arttı. Artık dayanamadık ne oluyor diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını adamın ise zorla kapıyı kapattığını ve kadının üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ettiğini, bir yandan da kadını kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük. Babam dayanamadı ve müdahale etmek için arabayı önüne kırdı. Araçtan indik. Halam camları yumruklamaya başladı. Sanırım içerden çocuk kilidi yapılmıştı, bir şekilde araçtan inemedi Ebru şallı. Etraftan kimse yardım etmiyordu bu arada. Sonra aracı durdurup hanımefendi sakin olun biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim dedi ve sonra araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine” ifadeleri kullanıldı.

24-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar