Teşkilat’a Flaş Transfer

Teşkilat’a Flaş Transfer
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Teşkilat Dizisine bomba bir transfer geliyor. Başarılı oyuncu Gürkan Uygun iddiaya göre Teşkikat’ta rol alacak.

Geçtiğimiz sezon sonlarına doğru TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan ve her bölümü seyircinin büyük ilgisi ve beğenisiyle karşılanan Teşkilat Dizisi yeni yayın döneminde de kanalın en büyük kozlarından biri olacak gibi görünüyor. İstihbarat teşkilatları arasında yaşananların ele alındığı ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanan oyunların deşifre edildiği dizi, yabancı istihbarat servislerinin ve terör örgütlerinin ülkeniz üzerine oynadığı oyunlara karşı çıkan istihbarat teşkilatındaki özel bir ekibin hikayesinin ele almaktadır. Dizi ayrıca reytinglerde de kanalın en iyi yapımlarından olmuş ve Pazar günleri en çok seyredilen dizi olarak kayıtlara geçmişti. Özellikle aksiyon ve teknolojiyi bir arada işleyen ve bu yönüyle özellikle genç kitleyi etkileyen Teşkilat Dizisi yeni yayın dönemi için de hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un dizide olup olmayacağı belirsiz bir halde bırakılmış ve oyuncuyla görüşmeler yapılmıştı. Çağlar Ertuğrul ile yola devam edecek Teşkilat bu arada da yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçen sezon yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yine reyting rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabah karakterini canlandıran başarılı oyuncu Gürkan Uygun’un Teşkilat’ta rol alacağı dizi sektörüne bomba gibi düştü. Henüz iddia aşamasında olan bu gelişme herkesi heyecanlandırdı.

Gürkan Uygun Teşkilat’a Doğru

Geçen sezon TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin büyük beğeniyle takip ettiği Uyanış Büyük Selçuklu’da Hasan Sabah karakterini büyük bir başarıyla canlandıran usta oyuncu Gürkan Uygun’un Teşkilat ile görüşmelere başlaması herkesi heyecanlandırdı. TRT 1’in Pazar akşamlarının güçlü yapımı Teşkilat’ta rol alması beklenen ve eğer olursa diziye büyük bir güç olarak girecek olan Gürkan Uygun’un kesin kararı henüz bilinmiyor. Teşkilat’ta bilindiği gibi dizinin kötü adamı Fadi karakterini canlandıran Mehmet usta son bölümde ölerek diziye veda etmişti. Gürkan Uygun’un dizide Fadi’nin yerine geçebileceği düşünülüyor.

İki Dizi Birleşiyor mu?

Bu arada sektörde konuşulan bir iddia adeta bomba etkisi yarattı. İddialara göre artık herkesin çok iyi bildiği bir dizi olan Kurtlar Vadisi ile Teşkilat’ın birleşeceği konuşuluyor. Kurtlar Vadisi’nin tekrar başlayıp başlamayacağı henüz tam netleşmemişken bu iddianın ortaya atılması seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Türkiye’ye karşı oynanan oyunları bozmak için mücadele eden bir hikaye ile seyirci karşısına çıkan Kurtlar Vadisi ile yine aynı konsepte sahip Teşkilat’ın böyle bir birleşme içinde olup olmayacağını gelecek günler gösterecek.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar