Aşkın Tarifi 4. Bölüm İzle

Aşkın Tarifi 4. Bölüm İzle
Aşkın Tarifi 4. Bölüm İzle; 28 Haziran Pazartesi akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Aşkın Tarifi adlı dizinin yayınlanan 4. bölümünü tekparça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aşkın Tarifi 4. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Ümmü Putgül, Atakan Yılmaz ve Mehmet Şeker’in rol aldığı Aşkın Tarifi bu akşam saat 20.00’da 4. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kanal D ekranlarının iddialı yaz sezonu dizilerinden olan Aşkın Tarifi yayınlanan ilk üç bölümde özellikle genç kitleyi etkilemeyi başardı. Bir restoran işleten ve bunun için iyi bir şef arayan Naz ve buna karşılık evleneceği kadının son anda kendisini terk etmesini kabullenemeyen ve bunun üzerine intikam almak isteyen Fırat’ın her an daha da yakınlaşarak birbirine aşık olma hikayelerinin ele alındığı dizi ilk üç bölüm özellikle Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başarılı oyunculuğuyla seyirciyi etkilemeyi başardı. Dizi bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Aşkın Tarifi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının yaz sezonu dizilerinden olan iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip Aşkın Tarifi yayınlanan son bölümde Naz, Taylan’ın evlenme teklifini kabul etmiştir. Bu durum Fırat’ın işini daha da zorlaştırır. Ancak bu evlenme olayı bile Fırat’ı Taylan’ın hayatından çıkarmaya yetmemiştir. Taylan bu durumda oldukça rahatsız olmuştur. Fırat ve Naz’ın arası da bu gelişmelerle gerilmiştir ancak Fırat’ın bir planı ile Naz ve Fırat arasındaki buzlar erir.

Aşkın Tarifi 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen yaz sezonu dizisi Aşkın Tarifi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Naz ve Fırat arasındaki buzlar erimeye başlamış ve ikili yeniden yakınlaşmaya başlamışlardır. Restoranda yaşanan bir olay sonrası Naz ve Fırat’ın anın heyecanıyla sarılmaları ise Taylan ve Naz’ı oldukça zor duruma düşürmüştür. Aynı şekilde Naz’ın bu kadar zor duruma düşmesi de Fırat’ı üzer. Ancak her şeyden faydalanmayı bilen Taylan bu durumu bile kendi lehine döndürmeyi başarır. Bu arada Fırat’ın açmak için çabaladığı kebapçı sonunda açılır. Naz ve Fırat ise her an daha da yakınlaşmaktadırlar. Bu durum ise Sultan’ı rahatsız etmektedir. Sultan’ın yaptığı plan iki kişi üzerinden iki ailenin birbirine hiçbir zaman denk olmadığını ve olamayacağını göstermek üzerine kurgulanmıştır. Ancak olaylar hiçte böyle gerçekleşmez ve Sultan’ın oyunu ters teperken Naz ve Fırat’ın yakınlaşmaları da artık her an daha da artmakta ve hızlanmaktadır. Aşkın Tarifi bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

28-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar