Aşkın Tarifi 6. Bölüm İzle

Aşkın Tarifi 6. Bölüm İzle
Aşkın Tarifi 6. Bölüm İzle; 12 Temmuz Pazartesi akşamı 6 bölümüyle ekrana gelen Aşkın Tarifi adlı dizinin yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aşkın Tarifi 6. Bölüm İzle; Başrollerinde Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan ve Elif Melda Yılmaz’ın yer aldığı Aşkın Tarifi adlı dizinin bu akşam ekrana gelecek 6. Yeni bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz dizleri arasında en iddialılarından olan ve bir şefin tam evlenmek üzereyken büyük bir hayal kırıklığına uğramasıyla başlayan hikayede yeni ve sürpriz olayları anlatan ve yeni aşklara davetiye çıkaran Aşkın Tarifi seyirciden tam not almış durumda. Fırat’ın Naz ile olan ilişkisi gün be gün gelişirken zaman zaman aralarına giren olaylar sebebiyle taraflar gerilmekte ve bu da hikayeye zarar vermektedir. Ancak ikili henüz itiraf edemeseler de birbirinden etkilenmişlerdir. Kanal D ekranlarının yaz sezonu dizisi olan Aşkın tarifi bu akşam yine romantik ve heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

AŞKIN TARİFİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarının henüz yeni başlayan ve yaz sezonu dizileri arasında en iddialılarından biri olan Aşkın Tarifi yayınlanan son bölümde seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Nişan gecesinin ardından Fırat ve Naz birbirlerine olan duygularını kendi içlerinde tartmaya başlamışlardır. Fırat’ın Taylan’a karşı duyduğu öfke bundan sonra daha da artmış ve Fırat Taylan’ı alt etmek için her şeyi yapmaya karar vermiştir. Öbür taraftan Sultan Fırat’ın kebapçının borcunu üstlenmesi sebebiyle oldukça üzgündür ancak yaşananlar Sultan’ı da bambaşka bir yola itecektir.

Aşkın Tarifi 6.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında henüz yeni başlayan yaz dizilerinden olan ve başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yer aldığı Aşkın Tarifi her hafta pazartesi akşamları romantik ve heyecanlı bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Bu akşam ekrana gelecek 6. Bölümde seyirciyi şok edecek gelişmeler yaşanmaktadır. Mirza’yı ofisinde yakalayan Taylan Fırat’ı köşeye sıkıştırmıştır. Fırat bu durum karşısında arkadaşı ile Naz arasında kalmıştır. İki taraftan birini seçmek zorundadır. Restoranda yemek yarışmasının ön eleme bölümü heyecanı yaşanırken Fırat’ın ortadan kaybolması Naz’ı adeta deliye döndürür. İkili bu olaylardan sonra karşı karşıya geldiklerinde adeta kıyamet kopacaktır. Fırat kendisini Naz’a anlatmaya çalışırken karşılarına çıkacak bir kişi bütün dengeleri değiştirecek ve Naz’ın Fırat’ın ailesini de yanlış anlamasına sebep olacaktır. Sonradan yaptıklarından pişman olan Naz Fırat’tan özür dilese de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar