Aslı Enver Evleniyor Mu? İş Adamı Önder Öztarhan’dan Evlilik Teklifi

Aslı Enver Evleniyor Mu? İş Adamı Önder Öztarhan’dan Evlilik Teklifi
Murat Boz ile evliliğin kıyısından dönen ünlü oyuncu Aslı Enver bir süredir sevgili olduğu iş adamı Önder Öztarhan’dan evlilik teklifi aldı. İddialara göre çift yaza evlenecek

2016 yapımı ‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkileri Murat Boz’un evliliğe yanaşmaması sebebiyle Ekim 2019’da sona ermişti. Daha sonra kısa süreli ilişkileri olan Aslı Enver, bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile tanıştı ve sevgili olan çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istiyorlar. Önder Öztarhan güzel oyuncuya evlilik teklif etti. Aslı Enver’in cevabı merak konusu oldu. İşte çiftin ilişkileri ile ilgili detaylar…

 

 Aslı Enver’e Önder Öztarhan’dan Evlilik Teklifi

 İki aydır birliktelik yaşayan Aslı Enver ile Önder Öztarhan, ilişkileri mutlu sürerken, 49 yaşındaki iş adamı Önder Öztarhan ‘hemen evlenelim’ teklifinde bulundu. Evliliğe doğru ilk adımı atarken, ailelerle de tanışıldığı öğrenildi. Aslı Enver’in evliliğe sıcak baktığı biliniyor.

 

Sevgilisi Önder Öztarhan’dan evlilik teklifi aldığı, evliliğe sıcak bakan Aslı Enver’in ise çevresine yaza evlenebiliriz dediği iddia ediliyor.

 

Bir dargın bir barışık şekilde uzun süre aşk yaşadığı Şarkıcı Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra aşkta yüzü gülmeyen Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri ile tanışma aşamasında ayrıldı. Enver kısa bir süre önce de Sarp Batur ile birlikteliğine son vermişti. Aslı Enver’in adı 2 aydır iş insanı Önder Öztarhan ile ilişkisi devam ediyor. İddialara göre ise Önder Öztarhan, Murat Boz’un arkadaşı çıktı.

 

Aslı Enver, 2022’nin ilk günlerinde özel hayatıyla gündeme geldi. Güzel oyuncunun sürpriz bir aşka yelken açtığı konuşulan Önder Öztarhan’dan ilişki itirafı gelmişti. Çift ilişkilerini onayladı.

 

37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan’a kaptırdı. 2 aylık birlikteliklerini kameralardan saklı tutmak isteyen oyuncu, sevgilisi Öztarhan ile evde buluştukları ortaya çıktı.

 

Çift arkadaş ortamında tanıştı. Önder Öztarhan, ilk görüşte Aşık olunduğunu belirttiği ilişkileri, anlaşılan o ki dolu dizgin sürüyor. Yakın arkadaşlarının demesine göre ilişkilerinde çift çok mutlu.

 

Önder Öztarhan Kimdir?

Daha önce 3 yıl kadar Birkan Sokullu ile evlilik yaşayan Enver, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Takvim Gazetesi’nin haberine göre, bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birlikte olan Enver, evlilik teklifi aldı.

 

Aslı Enver’in ilişkisi ile adı duyulan Önder Öztarhan merak ediliyor. Önder Öztarhan Kimdir?

Ahmet Önder Öztarhan, 1972 İstanbul doğumludur. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde, üniversite eğitimini Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de tamamladı.

Estee Lauder Group Şirketi ve Nike gibi global markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde iş hayatına atıldı. 1996’dan 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Vepa Sport Perakende Direktörü ve 2002 yılında Genel Müdürlük pozisyonlarını yürütmüştür.

19-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar