Masum ve Güzel kadrosu genişlemeye devam ediyor! 2 oyuncu daha katıldı

Masum ve Güzel kadrosu genişlemeye devam ediyor! 2 oyuncu daha katıldı
Masum ve Güzel dizisinde oyuncu kadrosuna katılan 2 yeni oyuncu var. İşte merakla beklenen diziye dahil olan yeni isimler.

Avşar Film'in hazırlıklarını sürdürdüğü Masum ve Güzel dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklemlenmeye devam ediyor. Son olarak diziye dahil olan isimler Nazan Diper ve Aslı Samat oldu.

Nazan Diper ve Aslı Samat, Masum ve Güzel dizisinde

Oyuncu kadrosunda Yalçın Hafızoğlu, Mine Su Şahin, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Bahar Şahin, Mine Tugay, Erkan Meriç, Aslı Sümen ve Gülenay Kalkan'ın bulunduğu Avşar Film imzalı Masum ve Güzel dizisine Nazan Diper ve Aslı Samat dahil oldu.

Çekimleri henüz başlamayan Masum ve Güzel dizisi önümüzdeki aylarda ekranlarda olacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizi, kadrosundaki isimlerle dikkatleri çekiyor. Bu isimlere iki yeni oyuncu daha eklendi. Diziye yeni dahil olan Aslı Samat, daha önce Ateşböceği ve Hercai gibi dizilerde rol aldı. Bir diğer yeni isim ise tecrübeli oyuncu Nazan Diper oldu. Aynalı Tahir, Arka Sokaklar, Küçük Ağa, Aşk Laftan Anlamaz ve son olarak Savaşçı'da izlediğimiz oyuncu Masum ve Güzel dizisiyle kariyerine devam edecek.

Nazan Diper ve Aslı Samat, Masum ve Güzel dizisinde anne kızı canlandıracak. Nazan Diper, konaktaki aşçı Hacer, Aslı Samat ise onun kızı Sibel rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Masum ve Güzel dizisinin konusu ne?

Masum ve Güzel dizisinde senaryoyu Burcu Över kaleme alacak. Senaristi, reyting başarısıyla dikkat çeken Kırgın Çiçekler dizisinden tanıyoruz. Ayrıca Acı Aşk dizisinin de senaryosunu yazdı. Yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek yer alacak. Merakla beklenen dizinin yayınlanacağı kanal hala belli değil. Henüz yapım şirketi dizinin kanalıyla ilgili bir bilgi vermedi. Avşar Film tarafından yapılacak açıklamayla dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli olacak. Şu an dizinin Masum ve Güzel olan adı da önümüzdeki süreçte değişebilir. Yayın tarihi ile ilgili de herhangi bir bilgi yok ancak Nisan ya da Mayıs aylarında ekranda olabileceği söyleniyor.

Fazlaca merak edilen dizinin konusuna gelirsek Masum ve Güzel, dizisi iki genç kadının yetimhanede başlayan hikayesini konu alıyor. Birbirlerini tanıdıkları yetimhaneden sonra hayatları hiç beklemedikleri bir yöne gidecektir. 

20-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar