Aslı Enver ile Murat Boz barıştı iddiası doğru mu?

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı iddiası doğru mu?
Aslı Enver ile Murat Boz barıştı iddiası doğru mu? Aslı Enver, Murat Boz'un fan hesabını takip etti. Murat Boz'un son paylaşımı

Magazin dünyasının en sevilen isimleri arasında yer alan Aslı Enver ile Murat Boz, bir süre sevgili olmuş ancak daha sonra ayrılmışlardı. Aslı Enver ile Murat Boz barıştı iddiası doğru mu? 2019 yılında ayrılan ikili günümüze dek hiç görüşmemişti. Ancak geçtiğimiz aylarda yaşanan olaylar ikili arasında yeniden bir aşk mı doğuyor? sorusunu akıllara getirdi.

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı iddiası doğru mu?

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından Murat Boz'un fan hesabını takip etmişti. Daha sonra bunu farkeden oyuncu hemen takibi bırakmış ancak takipçileri çoktan bunun ekran kaydını almıştı bile. Öte yandan Murat Boz ise yine sosyal medya hesabından 'Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı...' notuyla paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın Aslı Enver için bir gönderme olarak paylaşıldığı düşünülmüştü. Tüm bunların yanı sıra ikilinin barışmasına yönelik bir gelişme daha yaşandı. Bugün Aslı Enver sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına beyaz kalp emojisi bırakırken, Murat Boz ise yine bugün paylaştığı fotoğrafın altına siyah beyaz kalp emojisi bıraktı.
Bunu gören takipçileri ise ikilinin yeniden barıştıklarını düşünerek güzel yorumlarda bulundular.

Aslı Enver ile Murat Boz neden ayrıldı?
Ünlü çiftin ayrılma sebepleri arasında Murat Boz'un evlilik konusuna yanaşmadiğı ve bu gerekçeyle Aslı Enver'in ayrıldığı iddialarına yer verilmişti.

Aslı Enver kimdir?
1984 yılında dünyaya gelen Aslı Enver, İngiltere doğumludur. İlk olarak Kavak Yelleri dizisi ile ünlenen Aslı Enver, daha önce Birkan Sokullu ile evlenmiş ve daha sonra boşanmıştır. Birbirinden başarılı dizi ve filmlerde rol almıştır.

Murat Boz kimdir?

1980 yılında dünyaya gelen Murat Boz, Zonguldak doğumludur. Eğitimini bitirdikten sonra bir çok şarkıcıya vokalistlik yapmaya başlamıştır. İlk olarak 2006 yılında' Aşkı Bulamam Ben' single'ı ile ekranlara gelmiştir. Bir çok enstrümanı birarada kullanbilen Murat Boz, 2014 yılında oyunculuğa da adım atmıştır. Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Dönerse Senindir gibi başarılı projelerde başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Bir süre Aslı Enver ile birlikte olmuş, ancak daha sonra ikili ayrılmıştır.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar