Bülent Ersoy'dan kürk iddialarına karşı açıklama geldi!

Bülent Ersoy'dan kürk iddialarına karşı açıklama geldi!
Bülent Ersoy'dan kürk iddialarına karşı açıklama geldi! Bülent Ersoy'un kürkü. 55 tilkinin katledildiği kürk. Bülent Ersoy'un yeni kürkü.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sık sık boy gösterdiği kürklü fotoğrafları ile gündeme gelmekte. Bülent Ersoy'dan kürk iddialarına karşı açıklama geldi! Geçtiğimiz günlerde yine 450 bin TL değerindeki kürkü ile görüntülenmiş ve hayvanseverlerden büyük tepki almıştı.

Bülent Ersoy'dan kürk iddialarına karşı açıklama geldi!

İddialara göre ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 4 ay önce gümüş Tilki kürkü sipariş vermiş bu kürk için 450 bin TL ödemişti. Sadece bu kürk için 55 Tilkinin kateledildiği ise iddialar arasında yer almakta. Bülent Ersoy ise yeni kürkü ile gündeme gelerek tepki toplayınca bir açıklama yapmak istedi.
İşte Bülent Ersoy'un açıklaması,
'Ben hayatımda bu yaşıma kadar hiç yalan konuşmadım, konuşmam da. Ne kadar sevimsizleşeceğimi bilsem dahi bunu bile bile hep doğruları konuştum. Ve çoğu ünlü gibi ‘Bu gerçek değil, imitasyon’ yalanlarının arkasına sığınmadım. Sorulan sorular üzerine hep dürüstlüğümü muhafaza edip bunlar gerçek dedim. Ama zamanında alınmış olan şeyler de tabii ki bende baki. Ama ben bunun neden olduğunu biliyorum. Bana karşı nefret söylemlerinin dozunu arttırmak için özellikle yapılıyor. Ki nefret arttıkça ilgi çoğalıp yapılan reklamasyonun çok başarılı olması adına.'


 

Bülent Ersoy'un vasiyetini kabul etmediler!


Geçtiğimiz aylarda ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kürklerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacağını bunu vasiyetine belirttiğini açıklamıştı. Ancak ÇYDD, bu bağışı kabul etmelerinin söz konusu olamayacağını duyurdu. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ise yaptığı açıklamada, 'ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir.' sözlerine yer verdi.

Bülent Ersoy kimdir?

1952 yılında dünyaya gelen Bülent Ersoy, türk sanat müziği sanatçısı. İstanbul doğumlu olan Bülent Ersoy, çok küçük yaşlardan bu yana müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Diva lakabıyla tanıdığımız Bülent Ersoy, ilk kez 1974 yılında Maksim Gazinosu'nda sahneye çıkmıştır. Sayısız albümü olan sanatçının aynı zamanda rol adlığı birbirindn başarılı dizi ve filmler yer almaktadır.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar