Hekimoğlu Dizisine Yeni Bir Hemşire Katılıyor

Hekimoğlu Dizisine Yeni Bir Hemşire Katılıyor
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu’na yeni bir oyuncu dahil oluyor. Dizide Sevda Hemşire karakterini genç ve güzel oyuncu Sevtap Özaltun canlandıracak.

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon ikinci sezonunda olan ülkemizdeki uyarlama dizilerden biri olan Hekimoğlu her Salı akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Başladığı günden itibaren tutkulu bir seyirci grubuna hitap eden dizi her ne kadar çok sevilse de reytinglerde ne yazık ki bunun karşılını göremiyor. Ojo Pictures tarafından hazırlanan Hekimoğlu asosyal ve birazda kendini beğenmiş bir doktor olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin tedavisi imkansız hastalıklara tanı koyma ve tedavi etme hikayelerini anlatıyor. Ateş Hekimoğlu’nun şefliğindeki ekip en zor vakalardan başarıyla çıkarken zaman zamanda büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşıyor. Başrollerinde usta oyuncular Timuçin Esen, Okan yalabık, Ebru Özkan, Damla Colbay, Aytaç şaşmaz ve Kaan Yıldırım rol alıyor. Dizinin yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde ise yeni bir oyuncu diziye dahil oluyor. Genç ve güzel oyuncu Sevtap Özaltun Hekimoğlu’na Sevda Hemşire olarak katılıyor.

Sevda Hemşire Hekimoğlu ile Tanışıyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu 2 Mart Salı akşamı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Hekimoğlu ve ekibi yine imkansız bir hastanın tanı ve tedavisi için çaba harcarken bu sırada hastanede yeni bir hemşire iş başı yapıyor. Hastanenin pediatri servisinde göreve başlayacak olan sevda Hemşire bir anda tüm hastanenin ilgi odağı haline geliyor. Sevda Hemşire mütevazi, neşeli ve sevecen kişili ile herkesin gönlünü kazanırken Hekimoğlu ile olan ilişkisi ise yine herkesi şaşırtacak. Hastanede göreve yeni başlayan Sevda hemşire’nin Doktor Mehmet Ali, Doktor Orhan ve Ateş Hekimoğlu ile olan ilişkisi herkes tarafından merak edilecek. Sevda Hemşire diziye yeni dahil olurken dizide kaç bölüm olacağı ise şimdilik bilinmiyor. Sevda Hemşireyi ise genç ve güzel oyuncu Sevtap Özaltun canlandıracak.

Sevtap Özaltun Kimdir?

Hekimoğlu Dizisinde Sevda hemşire karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan Sevtap Özaltun 12 Eylül 1984 yılında Artvin’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmak isteyen Sevtap Özaltun İstanbul Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan sonra birçok tiyatro oyununda rol alan Sevtap Özaltun ilk olarak Canım Ailem adlı diziyle televizyon dünyasına adım atmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

·         Canım Ailem

·         Fatmagül’ün Suçu Ne

·         Devrimden Sonra

·         A.Ş.K

·         Kıyamet Çiçeği

·         Ulan İstanbul

·         Yağmur - Kıyamet Çiçeği

02-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar