Aslı Enver, İstanbullu Gelin'e böyle veda etti!

Aslı Enver, İstanbullu Gelin'e böyle veda etti!
Star Tv'nin sevilen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin geçtiğimiz hafta sezon finali ile ekranlara geldi. Aslı Enver diziye işte böyle veda etti.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan İstanbullu Gelin bu sezon sevenlerine veda etti.Geçtiğimiz hafta Cuma günü final bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitledi. Aslı Enver'in yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

ASLI ENVER BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Star Tv ekranlarının en çok izlenen romantik dram türündeki dizi İstanbullu Gelin, yayınladığı günden bu yana büyük izleyici kitlesine sahip oldu. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen İstanbullu Gelin her hafta reyting sıralamalarında ilk sıralara yerleşiyordu. 3 sezondur devam eden dizi bu sezon da ekranlara veda etme kararı aldı. Süreyya ve Faruk'un hayran bırakan aşkının yanı sıra, konakta yaşanan olayları da konu alan dizi İstanbullu Gelin gerçek bir hikayeden alınmıştır. Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi önemli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin final bölümü Esma Sultan'ın ölümü ile deprem yaşattı. Dizinin baş karakterlerinden Süreyya'nın kendi sosyal medya hesabından diziye vedasını paylaştı. İstanbullu Gelin'den vedasının ardından çok üzgün olduğu yaptığı paylaşım ile belirtti. İşte genç ve güzel oyuncu Aslı Enver'in veda paylaşımı..

İstanbullu Gelin'de Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver'in o duygusal paylaşımı;

"Bir gün unutursan kim olduğunu? Neden geldiğini tüm yolculuğu? Korkma dön bak ruhuna içindeki o çocuğa o hazır seni anlamaya, sarmaya. Kapat gözünü aç kalbini dinle o çocuğun sesini başla yeniden her gün başla yeniden. Kapak gözünü aç kalbini dinle delicesine o ritmini. Başla yeniden her gün başla yeniden. Gücün hep içinde gizli. dedi Süreyya. Ve öğrendiğim, hissettiğim, her şey için teşekkür ederim dedi Aslı. Canım ekip ve oyuncu arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum. İstanbullu Gelin seyircisine sonsuz teşekkürler."

Süreyya ve Esma Sultan'ın veda pozu

İstanbullu Gelin başrollerinde yer alan güzel oyuncu Aslı Enver, ınstagram hesabının story bölümünde yaptığı paylaşımda, kendisi ve Esma hanım yani İpek Bilgin'in fotoğraf karesini paylaşarak 'Son' notunu düştü. Bakalım sevilen dizi İstanbullu Gelin'in tekrar bölümleri yayınlanacak mı? sorusu sevenlerinin kafalarını karıştırırken yapım şirketinden buna dair net bir açıklama gelmedi. İşte Süreyya ve Esma Sultanın veda pozu...

01-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar