İspanyol kanal Kadın dizisini satın aldı

İspanyol kanal Kadın dizisini satın aldı
FOX'un başarılı yapımlarından Kadın dizisi adını Türkiye'nin dışına da duyurmayı başardı. İspanyol kanal dizinin haklarını satın aldı.

İspanya'nın önde gelen medya kuruluşlarından Atresmedia, FOX TV ekranlarının ilgiyle izlenen Kadın dizisinin yayın haklarını satın aldı. Medya kuruluşunun bu hamlesinin ardından İspanya'dan Türkiye'ye gelen basın mensupları dizinin setine konuk oldu. Başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'la röportaj gerçekleştirdiler.

Kadın dizisi FOX TV ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden bu yana milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Güney Kore'de yayınlanan Woman dizisinden uyarlandı. Türkiye'ye adapte edilmesiyle birlikte başarılı uyarlamalar arasına girdi. Öyle ki şanı Türkiye topraklarını aştı ve bir başka Akdeniz ülkesi olan İspanya'nın en büyük medya gruplarından birinin ilgisini çekti. Atresmedia TV Grubu, dizinin yayın haklarını İspanya'da yayınlamak için satın aldı. Bu medya grubunun büyüklüğünü anlayabilmeniz için şu bilgiyi verelim. Atresmedia, son dönemin popüler dizisi La Casa de Papel'i yapan ve sonrasında Netflix'e satışını gerçekleştiren Antena 3 kanalını bünyesinde bulunduruyor.

Bunun ardından İspanya'dan bir grup gazeteci İstanbul'a geldi. Kadın dizisinin setine konuk olan gazeteciler, başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk ile röportaj yapma imkanı buldu. İstanbul'a gelen gazeteci heyetin içinde El Mundo, ABC, EFE gibi medya kuruluşlarına mensup kişiler vardı.

FOX TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Kadın dizisi oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şeray Kaya, Ali Semi Sefil, Feyyaz Duman, Kübra Süzgün ve Şerif Erol yer alıyor. Kadın dizisi nefes kesen bir sezon finali bölümüyle sezonu noktalamıştı. Kısa bir sezon arasına girecek olan dizi Eylül ayında yeni sezonuyla FOX TV ekranlarında olacak. Kadın dizisi öyle bir noktada bitmişti ki herkes büyük bir şok yaşadı. Dizinin hayranları yeni sezonu dört gözle bekliyor. 

Kadın dizisi konusu

Kadın dizisi bir kadının başından geçen zorluklarla dolu şeyleri konu almaktadır. Bahar, kocası Sarp ile mutlu bir evlilik yapar. Her şey harika başlar. Bir kız çocuğunu kucaklarına alırlar. Bir de oğlan bebek yoldadır. Bahar'ın üvey kardeşi de Sarp'tan hoşlanmaktadır. Bahar ile evlenmesine karşına hala ona karşı bir şeyler hissetmektedir. Bir vapur seferinde Sarp'a açılır ve reddedilince insan içinde tacizci olarak teşhir eder. Çıkan kargaşada bir anda kalabalığı karşısında gören Sarp, denize düşmekten kurtulamaz. Bu noktadan sonra Sarp'ın öldüğü varsayılır. Hikayenin bundan sonrasında Bahar için zorluklar başlar. Şirin, ailesini Sarp'ın tacizci olduğuna inandırır ve Bahar'a karşı cephe almalarına neden olur. Çocuklarıyla bir başına kalan Bahar, tüm zorluklara göğüş germek zorundadır.

31-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler