Aslı Enver Kerem Tunceri aşkının bitme sebebine çok şaşıracaksınız!

Aslı Enver Kerem Tunceri aşkının bitme sebebine çok şaşıracaksınız!
Başlaması olay olan bu aşk fırtınalara dayanamadı ve bitti. Bir anda noktalanan Aslı Enver Kerem Tunceri aşkının bitme sebebine çok şaşıracaksınız.

Kış sezonunun bitmesiyle magazin dünyası yine hareketlenmeye başladı. Birkaç haftadır magazin gündemini Aslı Enver ve eski basketbolcu Kerem Tunceri ilişkisi yoğun şekilde meşgul ediyor. Başlaması olay olan bu aşk fırtınalara dayanamadı ve bitti. Bir anda noktalanan Aslı Enver Kerem Tunceri aşkının bitme sebebine çok şaşıracaksınız. Sık sık ilişkilerini bitirmekle tanınan Aslı Enver’in Kerem Tunceri aşkını bitiren gelişme neydi ve sosyal medya bu gelişmeyi nasıl karşıladı? Şimdi detaylar

Aslı Enver Kerem Tunceri aşkının bitme sebebine çok şaşıracaksınız!

Her şey bir ay gibi kısa bir sürede yaşandı ve bitti. Murat Boz ile olan ilişkisini bitiren Aslı Ünver bir arkadaş toplantısında tanıştığı Kerem Tunçeri'ye aşık oldu. Ünlüler dünyasında sık sık sevgili değiştirmesiyle ünlenen Aslı Enver bu ilişkisini gizli gizli yürütmeye başladı. Ancak teknolojinin bunca geliştiği günümüzde her zaman gözde olan isimlerin aşklarını gizlemesi mümkün değildi.

Önce ifşalar başladı

Aslı Enver ile Kerem Tunçeri'nin ortak dostları vasıtasıyla bir partide tanıştığı ve birbirini tanıma aşamasında olduğu gündeme geldi. Oysaki ilişki ilerlemişti. Araya giren Corona virüsü salgını bile ikilinin görüşmelerine engel olamadı. Ancak Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili, ilişkilerinin duyulmasından rahatsız olmaya başladı. Olay kısa sürede duyuldu ve sosyal medyada patladı. Taraflar önce bu aşkı inkar etseler de ortak tanıdıklar bu ilişkiyi doğruladı. Aslı Enver bu sefer taktik değiştirdi ve ilişkiyi arkadaşlık olarak yorumladı. Ancak birileri devreye girdi ve ortalık ifşa bombardımana döndü.

Derken Beren Güney bombası patladı

İşte olaylar tam da bu noktada çığırından çıktı. Aslı Enver daha önceden meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli görüşmesini bitirmişti. Yani bu konuda sabıkası çoktu. Kerem Tunçeri ile olan ilişkisi gündeme gelince Kerem Tunçeri aleyhinde mesajlar sosyal medyada dolaşmaya başladı. Tartışmalar alevlendi. Hatta bir ifşa vardı ki yenilir yutulur değildi. Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'yi ifşa eden Beren Güney olduğu ortaya çıktı. Olay bundan sonra daha da karışık hale geldi. Çünkü Kerem Tunçeri’yi ifşa eden Beren Güney’in kimliği ifşa edildi.

Ayıkla pirincin taşını

Hikaye biraz kafa karıştırıcı ama özetleyelim. Murat Boz’dan ayrılan ve Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşamayan Aslı Enver'in basketbolcu Kerem Tunçeri ile başlayan aşkı da yürümedi ve bitti. Çiçeği burnunda çiftin aşkına sosyal medya nazarı değdi. Çünkü olayın duyulmasıyla devreye giren sosyal medya fenomeni Beren Güney, eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin kendisine attığını mesajları ortalığa saçtı. Ortalık iyice karıştı. Yetmedi, Beren Güney’in daha önceden erkek olduğu ve gerçek isminin Tolga İmanoğlu olduğu iddiaları başladı. Tuhaf ilişkilerle gündem gelen ve toplum tarafından eleştirilen magazin dünyası Aslı Enver Kerem Tunçeri ve Beren Güney’in dahil olduğu bu karmaşık ilişkinin bitişiyle derin bir oh çekti. canlıtv olarak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar