Aslı Enver o paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!

Aslı Enver o paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!
Güzel oyuncu Aslı Enver'in paylaşımı sosyal medyayı salladı. Işte herkesin yorum yağmuruna tutulan Aslı Enver'in o paylaşımı.

Geçtiğimiz sezonlarda Star tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde başarılı oyuncu Özcan Deniz ile başrolleri paylaşan Aslı Enver, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından yorum yağmuruna tutuldu. Adeta paylaşımı ile sosyal medyayı sallayan güzel oyuncu, hayranlarını mestetti. Peki Aslı Enver instagram hesabında ne paylaştı. İşte Aslı Enver'in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı.

Ekranların sevilen oyuncusu Aslı Enver, instagram hesabında paylaştığı resim ile tüm hayranlarını mestetti. Paylaşımı 3 saat içerisinde 350 binden fazla beğeni almış ve hayranları tarafından bir çok emoji ve güzel yorum yapılmıştı. İşte Aslı Enver'in o güzel paylaşımı ve gelen yorumlar...

Paylaşımın hemen ardından kısa süre çok fazla beğeni alan fotoğraf, bir çok güzel yorumada aldı. 'Yakıyorsun ortalığı' diyerek Aslı Enver'in güzelliğini dile getiren takipçi güzel yorumların arasında yer alıyor. Zerafetini gören hayranları bu güzel fotığrafa kayıtsız kalamazken bir diğer takipçi ise, 'Sen güzel, elbise güzel, hayat güzel, gülüşün güze' sözlerini kullandı.

Abisi Akın Enver'in mutlu gününde çekildiği pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Aslı Enver, tüm takipçilerinin beğenisini kazanmayı başardı. Sevgilisi Murat Boz ile birlikte katıldıkları düğün davetinde, bir çok ünlü isim de yer almaktaydı. Oldukça keyifli bir akşam geçiren Enver ailesinin kızı Aslı Enver'in ise neşesi gözlerinden okunuyordu.

Aslı Enver kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Aslı Enver, İngiltere doğumludur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan güzel oyuncu Aslı Enver, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Ayna isimli bir filmde rol alan Aslı Enver, ekranlara Mine karakteri ile çıkmıştır. Daha sonra 2012 yılında Birkan Sokullu ile dünya evine giren Aslı Enver, 2015 yılında evliliğini bitirmiştir. Yakın zamanda ise Star tv kanalında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmıştır.  Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Bana Artık Hicran De, Kardeşim Benim, Mutlu Ol Yeter Aslı Enver'in rol aldığı akla kazınan projeler arasında yer almaktadır.

20-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler