Benim Tatlı Yalanım Yalanım’a Bomba Transfer! Goncagül Sunar O Karaktere Hayat Verecek!

Benim Tatlı Yalanım Yalanım’a Bomba Transfer! Goncagül Sunar O Karaktere Hayat Verecek!
Başarılı oyuncu Goncagül Sunar Star Tv'nin yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım'a katıldı. Peki, Goncagül Sunar dizide hangi karakteri canlandıracak? İşte cevabı!

O3 Medya tarafından Star Tv için hazırlanan ve yaz sezonu dizilerinden olan Benim Tatlı Yalanım’ın 6. Bölümü yayınlandı ve yaz dizileri arasında en çok seyredilenler arasına girmeyi başardı. Reyting olarak hem yayıncı kanal Star Tv’nin hem de O 3 Medyanın memnun olduğu Benim tatlı yalanım seyirci tarafından da oldukça beğenildi. Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise deniz dargı, Murat Taşkent ve Cenk Boğatur kaleme alıyor. Benim Tatlı Yalanım her hafta Perşembe akşamları ekrana geliyor. Bünyesinde birçok ünlü ismi barındıran dizi kadrosuna yeni isimleri de katmaya devam ediyor. Canlıtv olarak Benim Tatlı Yalanım’a yeni katılan Goncagül Sunar’ın hangi karaktere hayat vereceğini araştırdık.

Goncagül Sunar Benim Tatlı Yalanım’da!

Star Tv’nin perşembe akşamları yayınlanan romantik komedi tadındaki yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın 6. Bölümü yayınlandı. Yayına girdiği günden itibaren seyirci tarafından oldukça beğenilen ve takip edilen dizi reytinglerde de oldukça iyi durumda. O 3 Medya tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi celil, Cengiz, Seda Türkmen Cem Zeynel Kılıç gibi isimlerde yer alıyor. Diziye yeni katılan başarılı oyuncu Goncagül Sunar’ın Benim Tatlı Yalanım’da Berrin Karakterine hayat vereceği öğrenildi. Başarılı oyuncu en son Müslüm Filminde Suzan karakterini canlandırmıştı.

Goncagül Sunar Kimdir?

Başarılı oyuncu Goncagül Sunar 17 Eylül 1970 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1991 yılında Şahika Tekand ve Studio oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlayan başarılı oyuncu Mahallenin Muhtarları adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Dizide Fadime’nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki Hayriye karakteri ile seyirci tarafından tanınmış ve sevilmiştir. Daha çok Çağan Irmak’la çalışan oyuncu Türkçe sözlü beste de yapmaktadır. Oyuncu aynı zamanda etkili sesiyle folk – rock türünde bir de albüm hazırlamıştır. Oyuncunun oynadığı başlıca yapımlar şunlardır:

Goncagül Sunar’ın Dizi ve Filmleri

Müslüm 2019

Ona Melek Deme 2006

Ahh İstanbul      2006

Fırtına   2006

Döngel Karhanesi 2005

Güz Yangını

Çemberimde Gül Oya

Asmalı Konak

Abuzer Kadayıf 2000

Filler ve Çimen 2000

Günaydın İstanbul Kardeş 1999

Küçük Bey 1994

Mahallenin Muhtarları 1992

19-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar