Aslı Enver takipçilerinin sorularını cevapladı!

Aslı Enver takipçilerinin sorularını cevapladı'
Bir süredir ifşa mesajlarıyla gündemi meşgul eden Aslı Enver çareyi takipçilerle dertleşmekte buldu. Şoku atlatmış gözüken güzel oyuncu hangi sorulara hangi cevapları verdi?

Yaz sezonunun başlamasıyla magazin dünyası hareketlenmeye başladı. Birkaç haftadır magazin gündemini işgal eden Aslı Enver takipçilerinin sorularını cevapladı. Bir süredir eski basketbolcu Kerem Tunceri ile yaşadığı polemikle ve ifşa mesajlarıyla gündemi meşgul eden Aslı Enver çareyi takipçilerle dertleşmekte buldu. Bir anda noktalanan Kerem Tunceri aşkının şokunu atlatmış gözüken güzel oyuncu hangi sorulara hangi cevapları verdi? Sık sık ilişkilerini bitirmekle tanınan Aslı Enver’in takipçileriyle yaşadığı eğlenceli paylaşımlar haberimizde. Şimdi detaylar

Aslı Enver takipçilerinin sorularını cevapladı!

Herkesin küresel salgından dolayı karantinada vakit geçirdiği bu süreçte pek çok ünlü isim takipçileriyle canlı yayında mesajlaşıyor. Takipçi sayısını artırmak veya en azından elinde tutabilmek için en etkili iletişim yolu olan sosyal medya hesabını kullanan ünlülerin başında güzel oyuncu Aslı Enver de geliyor. Aslı Enver takipçilerinin sorduğu tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

“Kalp mi mantık mı? Hangisini dinleyelim?”

Canlı yayında “Malum hepimiz evdeyiz, hadi sor” hashtagiyle bağlanan Aslı Enver kısa sürede en çok etiketlenen isimlerden biri oldu. Instagram hesabının sağladığı soru-cevap bölümü üzerinden sevenlerinin kendisine sorular yöneltmesini isteyen Aslı Enver kimseyi ayırt etmeden gelen bütün sorulara samimi cevaplar verdi. En meşhur soruyla başlayalım. “Kalp mi mantık mı? Hangisini dinleyelim?”  Bir takipçisinin yönelttiği bu soruya yaşadığı ilişkileri yarım bırakmasıyla  tanınan güzel yıldız şu cevabı verdi. “Otuz yaşından sonra mantık. Deneyelim en azından’

Aşk hayatında aldığı kararlar üzerine fikir veren Aslı Enver “en çok hangi dizi karakterini özlüyorsun?” sorusuna ona şöhret kapılarını açan Kayıp dizisindeki karakteri yani “Özlem’i, çok severdim” cevabını verdi.

İşte Aslı Enver’e yöneltilen sorular ve yanıtları

Güzel yıldız bir takipçinin sorduğu “Seni en çok mutlu eden şey nedir? “sorusuna şu cevabı verdi. “Tatlıııı. Çikolata, sütlaç, donut, kazandibi,. Hepsi benim bebeklerim ayıramam.”

“Aslen nerelisiniz?” sorusuna ise “Babam Kıbrıs’tan, annen İstanbul. Ben ise Londra doğumluyum” diyerek evrensel bir kişilik olduğunu vurguladı. Estetik ameliyat olup olmadığını soran bir hayranına ise “Yok, gözünüzün önünde büyüdüm zaten” diyerek hakkındaki merakı gidermiş oldu.

Çok bunaldığında neler yaptığını merak eden bir takipçisine “Yürüyüş ve müzik. Her derde deva!” diyerek yaşam felsefesini özetlemiş oldu. Parmağındaki yüzüğü fark edip “Parmağınızdaki yüzük dikkatimizden kaçmıyor. Kimden?” sorusuna ise hiç kimsenin beklemediği bir cevap verdi. “Canım Ayten’im, rahmetli anneannemin yüzüğü. Ondan bir parça taşımak hoşuma gidiyor.”

01-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar