Aslı Enver Ve Kerem Tunçeri Arasında Sürpriz Gelişme!

Aslı Enver Ve Kerem Tunçeri Arasında Sürpriz Gelişme!
Magazin basınında bugün bomba bir gelişme yaşandı. Oyuncu Aslı Enver ile basketbolcu Kerem Tunçeri’nin birlikteliğinin devam ettiği iddia edildi.

Magazin dünyasında gün geçmiyor ki bir olay yaşanmasın sürpriz bir gelişme olmasın. Nişan, evlilik, bebek hemen her konuda gelişmeler özellikle son aylarda çok hızlı yaşanıyor ünlüler dünyasında. Tabi ki bu arada ayrılanlar ve yeniden kavuşanlar da cabası. Geçtiğimiz günlerde aralarında bir ilişki olduğu iddia edilen ve daha sonra ayrıldıkları konuşulan ancak gizli gizli birlikte oldukları söylenen güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver ile basketbolcu Kerem Tunçeri arasında yaşananlarda bugün magazin basını ve sosyal medyayı fazlasıyla meşgul etti. İddiaya göre Aslı Enver ve Kerem Tunçeri arasındaki ilişki bitmedi ve ikili gizli gizli görüşüyor. Bunun için de Aslı Enver’in bir ev kiraladığı da iddialar arasındaydı. Ancak gelin görün ki bu iddialar direk olarak Aslı Enver tarafından yapılan bir açıklamayla yalanlandı. İşte haberin detayları!

Aslı Enver İle Kerem Tunçeri Birlikteler mi?

Güzel oyuncu Aslı Enver ile basketbolcu Kerem Tunçeri geçtiğimiz aylarda görüşmeye başlamış ve aralarında bir ilişki gün be gün gelişmişti. İkilinin birlikte olduğu ve ilişkilerinin iyi gittiği söylenirken bir anda araya kara kediler girmiş ve ikili ayrılmıştı. Ayrılığın sebebi olarak da Kerem Tunçeri’nin başka kadınlarla olan mesajlaşmalarının ortaya çıkması gösterilmişti. Aslı Enver Kerem Tunçeri’nin bu çapkınlığına göz yummamış ve ikili henüz yeni başlayan ilişkilerini sonlandırmıştı. Ancak iddialar ikilinin aslında gizli gizli görüşmeye devam ettiklerini ve bunun içinde bir ev kiraladıkları yönünde olunca magazin basınında bir anda olay gündem oldu. Ancak çıkan haberler Aslı Enver cephesinden sert bir karşılık gördü ve anında yalanlandı.

Aslı Enver Açıklama Yaptı!

Kerem Tunçeri ile ilgili çıkan haberler karşısında Aslı Enver sessizliğini bozdu ve konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Aslı Enver yaptığı açıklamada “Esas sıkıntı kişisel verilerin koruma kanununa aykırı olarak açık adresimin ve evimin fotoğraflarının alenen paylaşılmış olmasıdır. Hedef gösterircesine adresimi evimin fotoğraflarıyla birlikte manşet yaparak güvenliğimi tehlikeye atmak ne tür bir şiddettir? Maalesef bu haberle birlikte sınır aşılmış oldu. Kanuni haklarımı aramak için tüm işlemleri başlattığımı bildiririm” ifadelerini kullandı.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar