Tolga Karaçelik'ten Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix dizisi geliyor!

Tolga Karaçelik'ten Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix dizisi geliyor!
Netflix'teki Türk yapımı dizilere yenileri eklenmeye devam ediyor. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı bir bilim kurgu dizisi resmen duyuruldu. 

Netflix, Türkiye'deki yeni dönem içeriklerini açıkladı. Açıklanan yapımlar arasında Tolga Karaçelik'in, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'u göreceğimiz Bir Denizaltı Hikayesi büyük ses getirdi. Yeni dönemde platformdaki yerini alacak dizinin konusu ise fazlasıyla dikkat çekici. Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak?

Netflix, Bir Denizaltı Hikayesi dizisini açıkladı

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin duyurulması sonrası herkes bu diziyle ilgili pek çok şeyi merak etmeye başladı. Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ dizinin başrolünde yer alırken yönetmen koltuğunda ve dizinin hikayesinde Tolga Karaçelik'i göreceğiz. 

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin konusu ne?

Bilim-kurgu ve aksiyon türlerindeki Bir Denizaltı Hikayesi dizisi bir doğa felaketinin hemen sonrasını konu alıyor. Bu doğa felaketinden kurtulan denizaltı mürettebatının başından geçenlere tanık olacağız. Bir Denizaltı Hikayesi Sundance Ödüllü Tolga Karaçelik imzası taşıyor. Bir Denizaltı Hikayesi dizisi 2021 yılında Netflix'te olacak.

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin yanı sıra 2020 yılında yayınlanacak Ezel Akay imzalı Dokuz Kere Leyla filmi platforma gelecek. 2021 yılında ise Taylan Biraderler imzalı Azizler dizisi ekrana gelecek.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar