Aslı Enver’in dizisi Arayış’tan ilk kareler geldi

 Aslı Enver’in dizisi Arayış’tan ilk kareler geldi
Dizi severlerin merakla beklediği Arayış dizisi yayınlanmak için gün sayıyor. Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un başrol oynayacağı Arayış dizisinden ilk görüntüler basına yansıdı.

Hamileliğinden dolayı setlere ara veren Aslı Enver’in Mehmet Günsur ile başrolde olacağı Arayış dizisinden ilk kareler geldi. Mehmet Günsur ve Aslı Enver'in partner olduğu Arayış dizisi dijital yayın platformu Disney Plus'ta yayınlanacak. Dizi severler merak ediyor, ruhsal sorunlarına çözüm arayan Nisan’ın şaibeli bir tarikatla olan mücadelesini anlatan Arayış dizisi konusu nedir? Arayış dizisinde kimler rol alıyor? Arayış dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Aslı Enver’in dizisi Arayış’tan ilk kareler geldi

Dizi severlerin merak ve ilgiyle beklediği Arayış dizisi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un başrol oynayacağı Arayış dizisinden ilk görüntüler basına yansıdı. Bir kadının kendini arayışını konu olan dizinin yayın tarihi netlik kazanmazken oyuncu kadrosu belli oldu.

Arayış oyuncu kadrosu belli oldu

Dijital yayın platformlarından Disney Plus'ın yeni yerli içeriği olan 'Arayış' dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Manevi boşluğa düşen bir kadının arayış içindeki hayatını anlatan Arayış dizisinde başrolleri Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu Arayış dizisini Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Arayış dizisinde Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. Yayın tarihi henüz açıklanmayan dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper oturuyor.

Arayış Dizisinin Konusu Nedir?

Metropol hayatına sıkışan Nisan; hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş biridir. Kendini manevi açıdan tatmin etmek isteyen genç kadın, bir arkadaşının ısrarıyla bir şifa seansına katılır. Buraya kadar her şey normaldir. Ancak şifa seansı ardından arkadaşı aniden ortadan kaybolur. Arkadaşının izini süren Nisan, hiç bilmediği şaibeli bir tarikatla karşılaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın sonu gelmez vaatlerine kayıtsız kalamayan Nisan arkadaşının izini sürmeye karar verir. Bu arada gizemli bir adam olan Tufan'ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.

20-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar