Nurullah Çelebi Recep İvedik 8 için tarih verdi

Nurullah Çelebi Recep İvedik 8 için tarih verdi
Recep İvedik filminin en sevilen karakterlerinden biri olan Nurullah Sağlam karakterine hayat veren oyuncu Nurullah Çelebi, merak edilen Recep İvedik 8 için tarih verdi.

Şahan Gökbahar’ın unutulmaz karakteri Recep İvedik serisinde 7. Film geride kaldı. Sinema severler Recep İvedik’in 8. Filminin çekilip çekilmeyeceğini araştırıyor. Şahan Gökbahar ile birlikte son 4 filmde rol alan Nurullah Çelebi o, en çok merak edilen soruyu cevapladı. Recep İvedik 8 ne zaman çekilecek? Recep İvedik’in Nurullah’ı Nurullah Çelebi kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Şimdi detaylar

Nurullah Çelebi, Recep İvedik 8 için tarih verdi

Recep İvedik filminin en sevilen karakterlerinden biri olan Nurullah Sağlam karakterine hayat veren oyuncu Nurullah Çelebi, serinin 4 filminde oynadı. Uşak'ta depremzede çocuklar için bir gösteriye katılan ünlü oyuncu sinema severlerin merak ettiği Recep İvedik 8 için tarih verdi. Başrolünü Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik film serisinde Recep’in en yakın arkadaşı olan Nurullah Sağlam karakteri çok beğenilmişti. Nurullah Sağlam karakterine hayat veren Nurullah Çelebi, Uşak'ta depremzede çocuklar için "Gülümseten Yüzler" gösterisinde sahne aldı. Çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Çelebi, bir çocuğun "Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak?" sorusuna "2 yıl sonra" cevabını verdi.

12’yi de çekeriz

Gösteri sonrasında İhlas Haber Ajansı muhabirlerine özel açıklamalarda bulunan Nurullah Çelebi sinema severlerin heyecanla beklediği seri için şunları söyledi: "Halk istediği zaman 8,9,10,11, 12'yi de çekeriz. Sağlığımız da olacak ama orada en önemlisi Şahan yazacak, sonra çekecek. Şahan isterse 8, 9, 10, 11 hepsi gelir"

Nurullah Çelebi Kimdir?

1965 Düzce doğumlu Nurullah Çelebi, Düzce Ticaret Lisesi ve Anadolu Üniversitesi’nde eğitim gördü. Oyunculuk kariyerine 2007 yapımı Küçük Adımlar dizisiyle başladı. İpsiz Recep dizisiyle şöhrete ulaşan Çelebi fiziki özellikleriyle setlerin aranan oyuncusu olmayı başardı. Boyu 1.58 cm, kilosu 95 olan Çelebi, Düzce Belediyesi Basın – Yayın Birimi’nde birçok proje gerçekleştirdi. Cem Yılmaz ile beraber yer aldığı Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı tanıtım reklamlarında oynadı. Asıl çıkışını Şahan Gökbakar ile birlikte rol aldığı Recep İvedik serisinde yakaladı. Recep İvedik film serisinin 4., 5., 6. ve 7. filmlerinde oynadığı Nurullah Sağlam karakteri ile geniş hayran kitlesine ulaştı.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2022 – Recep İvedik 7

2019 – Recep İvedik 6

2019 – Hayatta Olmaz

2017 – Recep İvedik 5

2014 – Recep İvedik 4

2009 – 4. Osman

20-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar