Aslı Enver'in yeni aşkı sosyal medyada gündem oldu. O isme çok şaşıracaksınız!

Aslı Enver'in yeni aşkı sosyal medyada gündem oldu. O isme çok şaşıracaksınız!
Güzel oyuncu Aslı Enver'in yeni aşkı sosyal medyayı salladı. Enver'in aşk yaşadığı iddia edilen isme ise çok şaşıracaksınız. Ünlü yıldızın gündeme bomba gibi düşen aşkı bakın kim?

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Aslı Enver'in yeni aşkı gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Enver, ünlü Basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başladı. Murat Boz'la uzun süredir gündeme gelen fakat ilişkileri yaz aylarında biten Aslı Enver'in yeni aşkına sosyal medyadan destek yağdı. Murat Boz'la 4 yıl süren bir ilişkisi olan Enver, bu ilişkisini birkaç ay önce sonlandırdı. Bir süre hayatına kimsenin girmesine izin vermeyen Aslı Enver, yaklaşık 2 ay önce oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile görüşmeye başlamış fakat ortak bir noktada bulaşamadıklarını belirterek ayrılmışlardır. Enver ve Kaygılaroğlu görüşmesi çıktıkları bir yemek sonrası bitmişti.

Aslı Enver'in yeni aşkına destek yağdı!

Kanal D'de yayınlanan bir magazin programında ortaya atılan Aslı Enver ve Kerem Tunçeri birlikteliği ise Aslı Enver hayranlarını çok sevindirdi. Sevilen bir oyuncu olan Enver'in Murat Boz ilişkisi kördüğüme dönüşmüştü. Bu sebeple sosyal medyayı sallayan bir habere dönüşen Enver'in yeni aşkına her kesimden destek yağdı. Eski basketbolcu Kerem Tunçeri de hem yakışıklılığı hem de karakteriyle çok sevilen ünlüler arasında. Bu sebeple ikilinin birlikteliği herkeste olumlu bir etki bırakmış gibi görünüyor.

Ünlü çiftin aşkı nasıl başladı?

Aslı Enver ve Kerem Tunçeri'nin birlikteliğinin nasıl başladığı ile ilgili detaylar da 2. Sayfa programında açıklandı. Habere göre Enver ve Tunçeri ortak arkadaşlarının düzenlediği bir ev partisinde tanıştı. Yaklaşık bir ay önce o ev partisinde başlayan ilişkinin devam ettiği belirtildi. Koronavirüs sebebiyle evden çıkılamadığı için ikili ilişkisini telefondan sürdürüyor. Ünlü çiftin hergün birbirlerini aradığı ve arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia ediliyor. Enver ve Tunçeri'nin ilişkilerinin duyulmasını istemedikleri belirtilse de ortaya atılan iddia Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya platformu Twitter'da ise Aslı Enver ismi gün boyunca ilk sıralarda yer aldı. Sevilen iki ünlü ismin birlikteliği, yapılan yorum ve paylaşımlardan da anlaşılacağı üzere toplumsal bir desteği arkasına almış durumda. Mutluluklar diliyoruz…

19-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar