Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la İlgili Şok Karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la İlgili Şok Karar!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la ilgili alınan şok karar seyirciyi üzecek. Dizinin yapımcıları fenomen dizinin 165. Bölümde sezon arası vermesine karar verdi. İşte detaylar!

Atv’nin beş sezondur ilgiyle takip edilen Salı günlerine damga vuran başarılı dizilerden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yani kısa adıyla EDHO içinde bulunduğumuz sezon inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Reytinglerde eski sezonlarını mumla aratan ancak buna rağmen yine de hala rajon kesen dizilerden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başarılı oyuncu kadrosu ve mafya dünyasını anlatan güçlü hikayesiyle seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ancak içinde bulunduğumuz salgın sebebiyle diğer diziler gibi çekimlerine bir süre ara veren EDHO son olarak çekime çıkan dizilerden biri oldu. Sette adeta olağanüstü tedbirler alan ve çekimlere devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la ilgili sık sık final yapacağı ya da erken sezon finali yapacağı söylentileri gündemden düşmüyordu. Buna karşın dizi tüm bunları yalanlayarak çekimlerine devam ediyordu. Ancak son gelen haber Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircilerini üzecek cinsten. İşte haberin detayları!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali Yapıyor!

Atv ekranlarında Salı akşamlarının heyecanla takip edilen başarılı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz şok bir karar aldı. Dizinin yapımcıları sık sık iddia edilen sezon finali yapacak iddialarını bu kez doğru çıkarırcasına sezon finali yapmaya karar verdi. Beş sezondur ilgiyle takip edilen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz alınan son kararla 165. Bölümle sezon finali yapacak. Daha önce de erken sezon finali yapacağı iddia edilen dizinin böylece sezon finali yapacağı kesinleşmiş oldu.

Edho 165. Bölümde Sezon Finali Yapıyor!

Oyuncu kadrosunda Oktay kaynarca, Yunus emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Yalçın Hafızoğlu, Sanem Çelik gibi usta oyuncuların yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon ne yazık ki bir türlü ritim tutturamadı. Dizi reytinglerde geçtiğimiz sezonları aratan dizi sık sık ara vererek de seyirciden tepki toplamıştı. Son olarak koronavirüs sebebiyle çekimlerine bir süre ara veren dizi daha sonra yeniden çekimlere başladı ancak alınan şok ve flaş bir kararla dizinin sezon finali yapmasına karar verildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamı yayınlanacak 164. Bölümün ardından bir sonraki hafta 165. Bölümle sezon arası verme kararı aldı. Dizinin yazılan 165. Bölüm senaryosu bu çerçevede yapımcı tarafından senaristlere talimat verilerek yeniden kaleme alınmaya ve ek sahnelerle sezon finaline uygun hale getirilmeye başlandı. Böylece Atv’nin fenomen dizisi EDHO 165. Bölümle bu sezonu kapatacak. Dizi 6. sezonla seyirciyle buluşmaya devam edecek.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar