Aslı Hünel, yeni programı Gelin Evi’ni anlattı

Aslı Hünel, yeni programı Gelin Evi’ni anlattı
Uzun süre programın sunucusu belli olmayan ve birkaç denemeden sonra nihayet Aslı Hünel’de karar kılınan Gelin Evi ilk bölümüyle ekrana dönüş yaptı.

Show TV'nin gündüz kuşağında yer alan programı Gelin Evi, yeni sezonda ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Uzun süredir sunucusu belli olmayan Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel yeni programını anlattı. “Genç kızlarımızın çeyizini oluşturuyoruz." diyen Aslı Hünel’in Gelin Evi programıyla ilgili düşünceleri haberimizde. Şimdi detaylar

Aslı Hünel yeni programı Gelin Evi’ni anlattı

Ekranların sevilen yarışma programı Gelin Evi uzun tartışmaların ardından yeni sezonuyla bugün ekrana dönüş yaptı. Uzun süre programın sunucusu belli olmayan ve birkaç denemeden sonra nihayet Aslı Hünel’de karar kılınan Gelin Evi ilk bölümüyle ekrana dönüş yaptı. Habertürk'ten Şeyda Odabaş'ın sorularını yanıtlayan çiçeği burnunda sunucu Aslı Hünel, hafta içi her gün 12.15'te Show TV'de ekrana gelecek olan Gelin Evi hakkında samimi düşüncelerini anlattı. Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel "Kalbe dokunan bir program." ifadelerini kullandığı Gelin Evi' için soruları yanıtladı. İşte o sorulara verdiği cevaplar.

Gelin Evi'nde izleyicileri bu sezon neler bekliyor?

Şeyda Odabaş'ın sorduğu “Gelin Evi’nde izleyicileri bu sezon neler bekliyor?” sorusuna güzel yıldız şu cevabı verdi: "Yeni evlenecek kişilere fikir verecek ve yönlendirmede bulunacak. Biz de ekip olarak katkıda bulunup, genç kızlarımızın çeyizini oluşturuyoruz. Gelin Evi'nde bu sezon izleyiciyi gelenek, görenek, örf, adet, genç hanımların evlilik sürecini nasıl atlattığı, ailelerin onlara nasıl destek olduğu, olumlu-olumsuz durumlar, doğrusunun nasıl olduğu, biraz eğlendiğimiz, güldüğümüz ve mutlulukları paylaştığımız keyifli bir yayın bizleri bekliyor.

Yeni insanlar tanımak çok heyecan verici!

Şeyda Odabaş’la yaptığı röportajda kendisine sorulan “Teklif ilk geldiğinde ne hissettiniz?” sorusuna güzel yıldız şu cevabı verdi: “Teklif geldiğinde ekonomi, siyaset ve gündemi tartıştığım bir haber programı yapıyordum. İkisi de birbirine zıt işlerdi ama daha önce kadın programı yaptığım için zevkli ve eğlenceli olacağını hissettim. Ayrıca kadınları ilgilendiren, bilgilendiren projelerde olmayı çok seviyorum. Bu işin içine bir de sosyal sorumluluk projesi ekledik. Ve bununla birlikte daha heyecan verici bir hale geldi benim için. Şu anda çok mutluyum ve güzel ilerliyoruz.”

Aynı zamanda Türk Halk Müziği sanatçısı olan Aslı Hünel, program sırasında “şarkı söyleyecek misiniz?” sorusuna olumlu cevap vererek hayranlarını sevindirdi: “Evet şarkıcı kimliğim de haber programcılığım da kadın kuşak programcılığım da her zaman devam edecek. Ben öncelikle bir ses sanatçısıyım. Tabii ki programın içinde gelinlerimizle şarkılar da söylüyoruz halay da çekiyoruz. Türkü söylüyoruz, eğleniyoruz, kına gecesi yapıyoruz. Tabii ki şarkılarımla da keyifli anlar geçiriyoruz.”

20-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar