Aslı Tandoğan Atv’nin Yazlık Dizisinde

Aslı Tandoğan Atv’nin Yazlık Dizisinde
Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde Kutsi’nin yer aldığı Üvey Anne dizisinin kadrosuna güzel ve başarılı oyuncu Aslı Tandoğan dahil oldu.

Yaz sezonuna güçlü bir şekilde girmek isteyen Atv hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kanal yapımını duyurduğu ve yapım şirketleri aracılığı ile hazırlıklarını sürdürdüğü dizilerden büyük beklenti içinde. Kanal ekranlarında yayınlanacak ve yaz aylarının neşeli akışına pek de uymayan yeni dizi Üvey Anne ile şimdiden merak edilen bir yaz ekranı olacağının sinyalini verdi. Atv ayrıca başka yapımların da hazırlıklarını sürdürüyor. ONN Medya tarafından hazırlıkları süren Üvey Anne ise seyirci tarafında ve sektörde merak edilen yapımların başında geliyor. Başrolünde ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’yi bir araya getiren dizinin kadrosunda ayrıca pek çok ünlü isim yer alıyor. Yasemin Türkmenli’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Yasemin Kırbaş’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı ve güzel oyuncu Aslı Tandoğan’da dahil oldu.

Aslı Tandoğan İpek’e Hayat Verecek

Uzun zamandır dizilerde rol almayan başarılı ve güzel oyuncu Aslı Tandoğan yeniden ekranlara dönüyor. Son olarak Kadınlara Mahsus adlı filmde rol alan güzel oyuncu ONN Medya tarafından hazırlıkları süren Üvey Anne dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrolünde yer aldığı ve Ezgi Şenler’in de oyuncu kadrosunda bulunduğu diziye İpek karakteri olarak katılan Aslı Tandoğan dizide önemli bir karaktere hayat verecek. Muğla’da çekilecek ve mayıs ayı sonunda sete çıkacak dizide Aslı Tandoğan dizide Kutsi’nin canlandırdığı Faruk’un kanserden ölen eşi Efsun’un en yakın arkadaşı İpek karakteri olarak hikayede yer alacak.

Üvey Anne Konusu

ONN Medya tarafından Atv için hazırlanan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Üvey Anne Haziran ayı sonunda ekranlara gelmeye başlayacak. Muğla ve çevresinde çekilecek olan dizide güçlü bir iş adamı olan Faruk üç çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Canı kadar sevdiği eşi Efsun’u kanserden kaybeden Faruk daha sonra evlenmemiştir. Sekreteri ile çocuklarının mutluluğu için evlenmeye karar veren Faruk’a ölen eşinin en yakın arkadaşı İpek’in de ilgisi vardır. Şimdiden merak edilen ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin haziran ayında yayına girmesi ve alınacak reytinglere göre de Eylül yayın döneminde yayınına devam etmesi bekleniyor.

08-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar