Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar Eski Yeni ile Ekranlara Dönüyor

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar Eski Yeni ile Ekranlara Dönüyor
Yaz sezonuna hazırlanan ve başrolünde Onur Buldu'nun yer aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Eski Yeni dizisine usta oyuncu Erdal Özyağcılar da katıldı.

Televizyon kanalları yaz sezonu için kıyasıya bir rekabete girmeye hazırlanıyor. Bu yarışta şu ana kadar başı TRT 1 ve Atv çekecek gibi görünse de Fox Tv ve Kanal D’de yeni yazlık dizilerinin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Üç yeni dizi ile yaz sezonunu açmak isteyen ve reytinglerde ön almak isteyen TRT 1 iddialı yapımların hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yapımlardan biri olan ve Güney Kore yapımı Once Again’den uyarlanacak olan Eski Yeni dizisi şimdiden merak konusu oldu. Fabrika Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin cast çalışmalarında sona yaklaşıldı. Oldukça iddialı bir kadro kuran yapım şirketi çekim için mayıs ayı sonunu hedef olarak göstermiş durumda. Eski Yeni adıyla uyarlanacak ve haziran ayı sonunda ekranlara gelmeye başlayacak diziye son olarak yine bir TRT 1 projesinde rol alan usta oyuncu Erdal Özyağcılar da dahil oldu.

Aile Babası Oluyor

TRT 1ekranlarında yayınlanacak olan ve Güney Kore yapımı bir diziden uyarlanan Eski Yeni dizisinin kadrosunu şimdiden göz kamaştırıyor. Onur Buldu’nun başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Balkan Ninnisi adlı dizide rol alan usta oyuncu Erdal Özyağcılar katıldı. Dizide Akyol ailesinin babası olan Rasim’i canlandıracak Erdal Özyağcılar’a bu dizide partner olacak isim ise Seray Gözler oldu. Heyecanla beklenen dizinin son hazırlıkları yapılırken dizinin en geç mayıs ayı sonunda sete çıkması bekleniyor. Komedi aile türünde ele alınacak dizi kanalın yaz sezonunda ekrana getireceği iddialı yapımların başında geliyor.

Eski Yeni’de Kim Kimdir?

Güney Kore’de yayınlanan ve seyircinin sevdiği yapımlardan olan Once Again adlı diziden uyarlanan Eski Yeni yakında TRT 1’de seyirciyle buluşacak. Fabrika Yapım tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu Baykut Badem kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen yer alacak. Tutumlu bir baba, paraya değer vermeyen bir anne ve dört yetişkin çocuğun hikayesini anlatacak dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular ve canlandıracakları karakterler ise şöyle;

-          Onur Buldu – Ferdi Akyol

-          Erdal Özyağcılar – Rasim Akyol

-          Seray Gözler – Canan Akyol

-          Melis Babadağ – Öznur

-          Aycan Koptur – Deniz

-          Barış Yıldız – Kaan

-          Erdem Akakçe – Nedim

-          Ebrar Karabakan – Tuğçe

-          Nergis Kumbasar – Feryal

08-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar