Yargı’nın Sezon Finalinde Bir Veda Yaşandı

Yargı’nın Sezon Finalinde Bir Veda Yaşandı
63. Bölümle birlikte sezon arası veren ve eylül ayına kadar seyircisine veda eden Yargı dizisinin sezon finalinde bir veda yaşandı.

Son iki sezona damgasını vuran Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı dün akşam yayınlanan 63. Bölümüyle sezon finali yaptı ve ekranlara eylül ayına kadar ara verdi. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı yayına başladığı ilk sezondan itibaren büyük beğeni topladı ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olmayı başardı. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer aldı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı ve aile ve adalet türünde ele alınan dizinin ikinci sezonu da yine oldukça başarılı geçti ve dizi seyircisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan son bölümde ise dizide son bölümlerde yaşanan büyük ayrılıklara benzer bir ayrılık daha yaşandı ve dizide Cumhuriyet savcısı Derya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şükran Ovalı diziye veda etti.

Savcı Derya Yargı’ya Veda Etti

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ikinci sezonuyla ekranlara gelen başarılı ve reytingi yüksek dizi Yargı dün akşam yayınlanan 63. Bölümüyle sezon arası verdi ve ekranlara bir süre de olsa veda etti. Devam edip etmeyeceği uzun tartışma konusu olan dizinin son olarak bir sezon daha yayınlanmasına karar verilmişti. Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlı seçimleri sebebiyle gelecek hafta yayınlanmayacak olan dizi erken sezon arası verme kararı almış ve 63. bölümde sezon finali yapmaya karar vermişti. Dizinin 20. bölümünde hikayeye dahil olan ve dizide önemli karakterlerden olan Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde hikayeye ve seyirciye veda etti. Dizide Savcı Pars’la bir ilişki yaşayan ve Savcı Pars’ın ölümün ardından hikayede çok da fazla bir yeri kalmayan Savcı Derya dizinin sezon finalinde hikayeye veda etti. Seyirciyi üzen bu veda ile dizinin ana oyuncularından biri daha dizden ayrılmış oldu.

3. Sezon Onayını aldı

Ay Yapım tarafından hazırlanan sektörün başarılı dizilerinden Yargı’nın başlarda iki sezon yayın yapması planlanmıştı. 1. ve 2. sezonlarında seyirciden büyük beğeni alan dizi 2. Sezon sonunda final yapacaktı ancak yapım şirketi ile kanal yönetimi dizinin bir sezon daha devam etmesi konusunda anlaştı. Oldukça iyi reytingler alan dizi böylece en az bir sezon daha Pazar akşamlarında seyirci ile buluşacak. Dizinin yeni sezona eylül ayında başlaması planlanıyor.

08-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar