Aslıhan Güner Hangi Projeyle Setlere Dönüyor?

Aslıhan Güner Hangi Projeyle Setlere Dönüyor?
Son olarak Prestij Meselesi adlı filmde rol alan genç ve güzel oyuncu Aslıhan Güner Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümünde Zübeyde Hanım’ı canlandıracak.

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında yer alan ve dizilerle olduğu kadar sinema filmleriyle de seyirciyle sık sık bir araya gelen güzel oyuncu Aslıhan Güner son dönemde rol aldığı Prestij Meselesi adlı filmle oldukça ses getirmişti. Deprem dolayısıyla sinemalardan çekilen ve ancak kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Prestij Meselesi Filminde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner’in filmdeki performansı oldukça beğenilmişti. Son olarak Uzak Şehrin Masalı adlı dizide rol alan güzel oyuncu şimdilerde bir süredir görüşme halinde olduğu yeni bir filme daha imza attı. Güzel oyuncunun sık sık kapısını çalan yapım şirketleri oyuncuyla anlaşma yapmak için çaba harcarken oyuncu şimdilerde bir dönem filmi için hazırlanmaya başladı. ICNN Yapım tarafından hazırlıkları süren ve şu sıralar cast çalışmaları yapılan Zübeyde Analar Oğullar adlı filmle yeniden seyirce karşısına çıkacak ünlü ve güzel oyuncu bu filmde çok önemli bir karaktere hayat verecek.

Aslıhan Güner Zübeyde Hanım’ı Canlandıracak

Son olarak Prestij Meselesi adlı filmle sinemaseverlerin karşısına çıkan son dönemin başarılı oyuncularından olan Aslıhan Güner yeni bir filmle daha seyirciyle buluşmak için çalışmalara başladı. ICNN Yapım tarafından hazırlıkları başlayan Zübeyde Analar ve Oğullar adlı filmle anlaşmaya varan Aslıhan Güner bu filmde Zübeyde Hanım karakterinin gençliğini canlandıracak. Filmde Başrol oynayacak Aslıhan Güner film için şimdiden hazırlanmaya başladı. Yapımcılığını Nuri Yıldırım, Zeynep Güngör ve Alper Tosun’un üstlendiği filmin senaryosunu İlber Tekinsoy kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Cenk Yaz’ın oynayacağı filmin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenildi.

Zübeyde Analar Oğullar

13 Mart tarihinde sete çıkarak çekimlere başlayacak olan ICNN Yapım tarafından hazırlanan Zübeyde Analar ve Oğullar adlı film bir dönem filmi olarak hazırlanıyor. Filmde Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatı anlatılacak. Filmde Aslıhan Güner’in başrol olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın gençliğini canlandıracağı öğrenildi. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümünde yayınlanacak ve 29 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek filmin çekimleri için son hazırlıklar yapılıyor. Filmin çekimlerinin Bergama’da yapılacağı öğrenilirken filmin oyuncu kadrosunun ise tamamlandığı öğrenildi.

11-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar