Neslihan Atagül’lü Ah Belinda’nın yayın Tarihi Belli Oldu

Neslihan Atagül’lü Ah Belinda’nın yayın Tarihi Belli Oldu
Gecenin Ucunda dizisinin güzel oyuncusu Neslihan Atagül Ah Belinda filmi ile 7 Nisan Cuma günü Netflix'te ilk kez yayınlanacak.

Şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan En Uzun Gece adlı dizide rol alan güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün başrolünde yer aldığı Aaahh Belinda adlı filmin yayın tarihi belli oldu. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in yer aldığı ve Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan film internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak. Türkiye’nin en çok izlenen internet yayın platformlarından olan Netflix için geçtiğimiz yaz aylarında çekilen filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Daha önce Türk sinemasında yayınlanan ve 1986 yapımı olan Ah Belinda, ünlü isim Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı bir film olarak dikkatleri çekiyor. Filmin günümüze uyarlaması olan Ahh Belinda filmi Netflix aboneleri tarafından heyecanla bekleniyor. Güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün 1986 yapımı filmde başrol oynayan Müjde Ar’ın rolünü üstlendiği film şimdiden büyük merak konusu oldu.

Ahh Belinda 7 Nisan Cuma Günü Yayınlanacak

Netflix için OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Yeşilçam Sinemasının 1986 yapımı meşhur filmlerinden biri olan Ahh Belinda’nın günümüz uyarlaması olan filmde Neslihan Atagül zamanında Müjde Ar’ın canlandırdığı karaktere hayat verecek. Deniz Yorulmazer tarafından yönetilen filmin yayın tarihi 7 Nisan Cuma olarak belirlendi. Şimdiden merakla beklenen filmin ilk yayın tarihi Netflix’te 7 Nisan olarak belirlendi. Film, genç oyuncu Dilara’nın Belinda şampuan reklamında canlandırdığı ev kadını Handan’a dönüşmesiyle yaşananları konu alıyor. Yayınlandığı 1986 yılında büyük ses getiren filmde rol alan Müjde ar bu filmle büyük ses getirmişti. Günümüzde Neslihan Atagül tarafından başrolü oynanacak film Netflix’in yerli içerik orijinal yapımları arasında yer alıyor.

Ahh Belinda Oyuncu Kadrosu

OGM Pictures tarafından 1986 yapımı aynı adlı yapımdan uyarlanan ve Netflix için hazırlanan Ah Belinda adlı filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Hakan Bonomo tarafından senaryosu yeniden kaleme alınan filmin kadrosunda

-          Neslihan Atagül

-          Serkan Çayoğlu

-          Necip Memili

-          Beril Pozam

-          Gamze Karaduman

-          Anıl Çelik

-          Efe Tunçer ve Tim Seyfi rol alıyor. Filmin merakla beklenen yayın tarihi ise 7 Nisan Cuma. Film internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak.

11-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar