Kardeşlerim’in Oyuncusu Kaza Geçirdi

Kardeşlerim’in Oyuncusu Kaza Geçirdi
Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin başarılı oyuncusu Fadik Sevin Atasoy sette kaza geçirdi.

Dizi ve film sektöründe zaman zaman iş kazaları yaşanıyor ve bunlar magazin basını ya da internet haber sitelerinde gündeme geliyor. Setlerde yaşanan kazalar zaman zaman ciddi boyutlarda olsa da ve hatta kimi zaman sakat kalmalar ve hatta ölümler yaşansa da çoğunlukla bu kazalar hafif bir şekilde atlatılıyor. Kimi zaman setin kusuru sonucu yaşanan kazalar kimi zamanda oyuncuların ya da çalışanlar sebebiyle ortaya çıkıyor. Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonuyla seyirci karşısına çıkan cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’de de bir iş kazası yaşandı. Dizinin sevilen oyuncularından biri olan hikayede Şengül karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy dizinin çekimleri sırasında bir kaza yaşadı ve oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Dizinin sevilen oyuncusu Fadik Sevin Atasoy hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından oyuncunun ayağı bandaja alınarak hastaneden taburcu edildi.

Ayağı Çatladı

Atv ekranlarında yayınlanan ve NG Medya tarafından hazırlanan dram aile türündeki dizi Kardeşlerim 3 sezondur seyircinin severek izlediği yapımlardan biri. Dizi cumartesi akşamları ekrana geliyor ve aldığı reytinglerle kanalının başarılı yapımları arasında yer alıyor. Günün en çok izlenen dizilerinden olan Kardeşlerim’in geçtiğimiz günkü çekimlerinde bir kaza yaşandı. Dizinin setinde yaşanılan kazada sevilen oyuncu Fadik Sevin Atasoy yerdeki taşlara takılarak yere düştü. Ayağının taşlara takılması sebebiyle yere yuvarlanan oyuncu hemen set görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkik ve röntgen çekimi sonrasında oyuncunun ayağında çatlak tespit edildi. Oyuncunun ayağı hemen bandaja alınırken üzerine basmaması istendi. Daha sonra hastaneden taburcu edilen oyuncu birkaç gün dinlenmek üzere istirahate çekildi. Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2 – 3 güne toparlarım. Sete dönerim ben. Çünkü Şengüling 4 ever” ifadelerini kullandı.

Kardeşlerim 3. Sezonunda

NG Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi bu sezon 3. Sezonuyla ekranlara geliyor. Kanalın sevilen ve reytingi yüksek dizileri arasında yer alan Kardeşlerim’de Celil Nalçakan ve Fadik sevin Atasoy’un yanı sıra birbirinden genç ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi aile ve dram türünde ele alınıyor. Seyircinin her hafta büyük bir merakla seyrettiği dizi her cumartesi akşamı saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar