Atakan Hoşgören Dönence dizisiyle anlaştı

Atakan Hoşgören Dönence dizisiyle anlaştı
Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından olan Atakan Hoşgören Kanal D ekranlarında yayınlanacak Dönence dizisi ile anlaştı.

Yaz sezonu için Dönence dizisinin hazırlıklarını sürdüren Kanal D dizi için oldukça iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyor. Geçtiğimiz yaz ayında olduğu gibi bu yazda yine Kanal D İç Yapımlar Ekibi tarafından hazırlanan bir yaz dizisini ekrana getirecek olan Kanal D, Dönence dizisi için gün saymaya başladı. Nuray Uslu tarafından kaleme alınan senaryosuyla hazırlıklara başlayan dizinin yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu ve Emrah Aguş yer alıyor. Şu sıralar cast alışmalarına yoğunlaşan Dönence dizisi romantik komedi türünde ele alınıyor. Cast çalışmalarının ardından çekimlerine mayıs ayı sonu gibi başlanması beklenen Dönence dizisinin yayın tarihi olarak ise Haziran ayı sonları gösteriliyor. İlk olarak Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’la anlaşan Kanal D İç Yapımlar dizinin yeni oyuncusu olarak ise genç ve başarılı bir isim olan Atakan Hoşgören ile anlaşmaya vardı.

Atakan Hoşgören Dönence Dizisinde

Kanal D İç Yapımlar tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Kanal D ekranlarında yaz aylarında yayına başlayacak olan yeni yazlık dizi Dönence için çalışmalar hızlandı. Cast çalışmasına yoğunlaşan dizinin başrol oyuncusu olarak daha önce Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan ve Emre Kınay ile anlaşmaya varılmıştı. Yapım ekibi çalışmalarına devam ederken son olarak dizide rol alması için başarılı ve genç oyuncu Atakan Hoşgören ile de anlaşmaya vardı. Halen cast çalışmaları ve prodüksiyon çalışmaları devam eden dizinin çekimlerinin İstanbul ve ilçelerinde yapılacağı öğrenildi. Mayıs ayı sonu gibi sete çıkması planlanan dizinin yayına iddialı bir şekilde gireceği ve yaz sezonuna damga vuracak diziler arasında olacağı belirtiliyor.

Gece & Miro

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Dönence için çalışmalar hızlandırıldı. Nuray Uslu tarafından kaleme alınan dizide liseyi yeni bitirmiş müzik yapma hayali olan Gece’nin ve asperger sendromu olan kardeşi Gülce’nin hikayesi konu alınıyor. Gece, liseyi bitirdikten sonra hayalini kurduğu müzik dünyasına girmek için çalışırken bu sırada asperger sendromu olan kardeşi Gülce ile de ilgilenmek zorundadır. Romantik komedi türünde ele alınan dizide Gece karakterini başarılı oyuncu Sümeyye Aydoğan canlandırırken Gece’nin sevgilisi Miro karakterine ise genç ve başarılı oyuncu Atakan Hoşgören hayat verecek. Dönence dizisi haziran ayı sonunda Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

06-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar