Neşeli Günler başrol oyuncularını buldu

Neşeli Günler başrol oyuncularını buldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni yaz dizisi Neşeli Günler cast çalışmasını sürdürüyor. Dizinin başrol oyuncuları belli oldu.

Yaz sezonu dizileri şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışması içindeler. Konuları ve türleri birbirine yakın olan diziler hemen hemen aynı oyuncularla görüşmeler yaparken oyuncular kendileri için en ideal yapımı tercih etmeye çalışıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve mayıs ayı sonu gibi sete çıkması planlanan yeni dizi Neşeli Günler de cast çalışmalarını sürdürüyor. Ekin Atalar tarafından kaleme alınan senaryosuyla dikkatleri çeken Neşeli Günler komedi türünde ele alınıyor. Bir kadının çocuklarını yetiştirdikten sonra yeniden kendisine dönmesi ve yeniden okula başlamasını konu alan dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Nadide Hayat filminin hikayesinin bir benzeri olarak gösterilen dizinin oyuncu kadrosunda Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin başrolü paylaşıyor.

Neşeli Günler İddialı hazırlanıyor

TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayacak olan ve komedi türünde ele alınması beklenen yeni dizi Neşeli Günler için çalışmalar hızlandırıldı. Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve şu sıralar oyuncu kadrosu için mesai harcanan dizinin başrol oyuncusu Neşe karakteri ünlü oyuncu Şebnem Bozklu oldu. Şebnem Bozoklu’nun canlandıracağı Neşe karakterinin eşi Mustafa karakterine ise yine başarılı oyuncu Tolga Tekin hayat verecek. Dizinin diğer oyuncuları için görüşmeler devam ederken dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ’un yer alacağı öğrenildi. Mayıs ayı sonunda sete çıkması planlanan dizinin haziran ayının sonlarında seyirciyle buluşması bekleniyor. Çekimleri İstanbul ve çevresinde gerçekleştirilecek dizinin alınacak reytinglerine göre yaz sonunda final yapması ya da devam etmesi planlanıyor.

Pazar akşamı ekrana gelecek

TRT 1’in yeni yaz dizisi Neşeli Günler şu sıralar yaz sezonunda başlayacak diziler arasında iddialı bir konumda yer alıyor. Dizi tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocukları büyüdükten sonra çıkan afla okuluna yeniden dönme kararı alan Neşe’nin hikayesini anlatıyor. Yıllar sonra okula yeniden dönen ve kendisi için çalışmaya başlayan Neşe ilerleyen yaşıyla genç öğrenciler arasında dikkati çeker ve bu sırada pek çok yanlış anlaşılmalar içine girerek komik bir serüvenin başlamasına sebep olur. Heyecanla beklenen ve şimdiden merak edilen Neşe’nin hikayesi komedi türünde ele alınıyor. Haziran ayı sonunda başlayacak dizinin kanalın sezon arası verecek Teşkilat dizisinin yerine Pazar akşamlarının yayın akışına konması bekleniyor.

06-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar