Ateş Kuşları Dizisinde Şok Gelişme

Ateş Kuşları Dizisinde Şok Gelişme
Atv ekranlarında yayınlanacak Ateş Kuşları dizisinde geçtiğimiz günlerde yaşanan yönetmen krizinin ardından şimdi de oyuncu krizi yaşanıyor.

Yeni sezonda başlayan pek çok yeni diziye ilave olarak yapım şirketleri kanalların yeni sipariş dizilerini hazırlamak için yoğun bir mesai ve çaba harcıyorlar. Kanallarda boş olan günler için ya da erken final yapma ihtimali olan yapımların yerine yayına konmak için hazırlanan yapımlardan biri de Ateş Kuşları adını taşıyor. Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlıkları süren dizide geçtiğimiz haftalarda yönetmen krizi yaşanmış ve dizinin yönetmen koltuğuna oturması planlanan Emir Khalilzadeh projeden ayrılmış ve yapım şirketi de yönetmen koltuğuna oturması için Benal Tairi ile el sıkışmıştı. Çalışmaları devam eden dizide iddiaya göre şimdi de oyuncu krizi yaşanıyor. Projede yer alacak birbirinden ünlü isimler arasında yer alan oyunculardan ikisi ile sorun yaşandığı ve bu iki ismin projeden ayrıldığı iddia edildi.

İki Oyuncu Projeden Ayrıldı

Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanan Ateş Kuşları dizisinde oyuncu krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda yönetmen krizi yaşayan yapım şimdilerde de iki oyuncusunun projeden ayrılmasıyla yeni bir kriz daha yaşıyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizide yer alan oyunculardan Efekan can ve Teoman Kumbaracıbaşı’nın projeden ayrıldığı öğrenildi. İki oyuncunun yerine yeni isim arayışına girilirken oyuncuların neden ayrıldığı öğrenilemedi. Yakında sete çıkması beklenen Ateş Kuşları’nın oyuncu castında, Başak Gümülcinelioğlu, İlayda Alişan, Efekan Can, Hande Soral, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler yer alıyordu. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir erdem kaleme alırken dizinin yeni isimlerle anlaşmasının ardından sete çıkacağı öğrenildi.

Efekan Can Kimdir?

Son olarak Kahraman Babam adlı yapımda rol alan genç oyunculardan Efekan Can bu sezon yer alacağı Ateş Kuşları ile yeniden gündeme gelmişti. Dizinin kadrosundan ayrılan ve sektöre ilk olarak Ufak Tefek Cinayetler ile giriş yapan genç oyunculardan Efekan Can, 1994 yılında Bilecik’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Efekan Can daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak sektörde yer alan yapımlarda yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar, Kahraman Babam, Tam Kafadan Karavana, Öğretmen, Azize, Tam Kafadan, Ufak Tefek Cinayetler adlı yapımlarda rol almıştır.

28-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar