Necati Şaşmaz Cephesinden Açıklama

Necati Şaşmaz Cephesinden Açıklama
Fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve burada yoğun bakıma alındığı iddia edilen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz cephesinden açıklama geldi.

Türkiye’nin en çok tanıdığı oyunculardan biri olan ve Kurtlar Vadisi dizi ve film serisinde canlandırdığı Polat Alemdar adlı karakterle tanınan ünlü isim Necati şaşmaz hakkında ortaya atılan haberler ünlü oyuncunun sevenlerini bir anda derin bir endişeye sevk etti. Dün akşam saatlerinde ortaya atılan iddialara göre ünlü ismin fenalaştığı ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı ve burada anjiyo olduğu ve yoğun bakım servisine kaldırıldığı söylentileri bir anda magazin basını ve internet haber siteleri ile sosyal medyada yayıldı. Bir anda gündemin ilk sıralarına kadar çıkan iddialar gece boyu sürdü ve sabah gerçek ortaya çıktı.

Ofisinde Çalışmaya Başladı

Kurtlar Vadisi serisinin başrolünü oynayan ünlü isim Necati Şaşmaz hakkında çıkan haberler ünlü oyuncunun hastaneye kaldırıldığı ve burada üç saat süren bir anjiyo operasyonu geçirdiği yönündeydi. Dün gece ortaya atılan bu iddia sosyal medyada yankı bulurken ünlü ismin sevenleri de bir anda şoke oldu ve derin bir üzüntüye kapıldı. Ancak bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. Ünlü isim Necati Şaşmaz’ın rutin kontroller için hastaneye gittiği ve burada kontrol sırasında daralan bir damara kısa süreli bir müdahalede bulunulduğu ve ardından ünlü ismin hastaneden ayrılarak ofisine çalışmalarının başına döndüğü öğrenildi. Ünlü isim cephesinden yapılan bu açıklama Necati Şaşmaz’ın sevenlerini rahatlattı.

Necati Şaşmaz Kimdir?

Türk Oyuncu ve yapımcı olan ünlü isim Necati Şaşmaz tam bir fenomen olan Kurtlar Vadisi serisi dizi ve filmlerde Polat Alemdar karakteriyle tanınmıştır. 15 Aralık 1971 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Necati Şaşmaz ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından bir süre yurt dışında yaşamıştır. Daha sonra Türkiye’ye dönen Necati Şaşmaz değişik işlerde çalıştıktan sonra Osman Sınav’la bir görüşmenin ardından film ve dizi sektörüne girmiştir. İlk olarak Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar ile seyirci karşısına çıkan ünlü isim tam bir fenomen olmuş ve bu diziyle birlikte seyircinin kalbinde taht kurmuştur. Ünlü isim bugüne kadar, Kurtlar Vadisi, Ekmek teknesi, Kurtlar Vadisi Terör, Kurtlar Vadisi Pusu, Halil İbrahim Sofrası, Kurt Kanunu, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar vadisi Vatan adlı yapımlarda rol almıştır.

28-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar