Ateş Kuşları'nın Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Ateş Kuşları'nın Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
Atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ateş Kuşları dizisinin ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi eylülün ilk haftası seyirciyle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve aldığı reytinglerle kanalının yüzünü güldüren başarılı dizilerden biri de Atv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Ateş Kuşları dizisi idi. Kadrosunda genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Bozdağ Film tarafından hazırlanıyordu. Yönetmen koltuğunda son olarak Bülent İşbilen’in yer aldığı dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyordu. Sezon sonunda ikinci sezon onayını da almayı başaran Ateş Kuşları yaz arasına gönül rahatlığı ile çıkarken yazı hikaye ve oyuncu takviyeleri hazırlığı ile geçirdi. Atv’nin Cuma akşamlarını emanet ettiği dram ve aile türünde ele alınan Ateş Kuşları dizisi yeni sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. Seyircinin farklı bir hikaye izlemek için tercih ettiği yapımlardan olan ev Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını yaptığı Ateş Kuşları’nın yeni sezon çalışmaları devam ederken dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Ateş Kuşları Dönüyor

Atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ilk sezonuyla ekranlara gelen Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları 2. Sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezon hazırlıkları sürerken sezona diğer kanallardan daha önce başlayacak olan Atv’de Ateş Kuşları’nın yeni sezon fragmanı yayınlanmaya başlandı. Seyircinin heyecanla beklediği yapımlardan olan Ateş Kuşları’nın ilk tanıtım fragmanında bir evlilik görülürken dizinin hikayesinin özellikle genel seyirciye hitap ettiği biliniyor. Dram türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda

-          İlayda Alişan

-          Hande Soral

-          Burak Tozkoparan

-          Görkem Sevindik

-          Bülent Polat

-          Serkan Ercan

-          Erdem Şanlı

-          Emir Çubukçu

-          Ahmet Saraçoğlu

-          Nizam Namidar

-          Gonca Cilasun ve

-          Boncuk Yılmaz yer alıyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen yer alıyor.

Hangi Gün Yayınlanacak?

Atv ekranlarında ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan ve şu sıralar ilk tanıtımı yayınlanmaya başlayan Ateş Kuşları dizisi geçtiğimiz sezon Cuma akşamları seyirciyle buluşuyordu. Güçlü yapımların olduğu Cuma akşamlarında dikkate değer bir reyting almayı başaran dizinin ikinci sezonunda hangi gün yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor. Dizinin yine Cuma akşamları ekrana gelmesi kuvvetle muhtemel görülürken bu gün yayınlanırsa Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Arka Sokaklar gibi yapımlarla reyting mücadelesine girecek.

21-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar