Ünlü oyuncu Nilay Duru hangi dizi ile el sıkıştı?

Ünlü oyuncu Nilay Duru hangi dizi ile el sıkıştı?
Öğretmenler gününe denk gelen 24 Kasım 2023 Cuma akşamı saat 20.00 de yayınlanacak olan 32. Bölümde Nilay Duru izleyicilerin karşısına Ragıp’ın avukatı Gözde olarak çıkacak.

Nilay duru kimdir? Nilay Duru daha önce hangi yapımlarda rol aldı? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda yer alıyor? Ateş Kuşları dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler kimdir? Dizinin yapımı ve yapımcılığı kime ait? Ateş Kuşları dizisi ve Nilay Duru hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Ünlü oyuncu Nilay Duru hangi dizi ile el sıkıştı?

İnadına Aşk, Yanımda Kali Nolur Ayrılalım gibi dizilerle tanınan güzel oyuncu Nilay Duru ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları dizisine dahil oluyor. Cuma akşamları izleyicileri ekran başına toplamayı başaran dizilerden biri olan Ateş Kuşları Bozdağ Film imzası taşıyor. Tam da öğretmenler gününe denk gelen 24 Kasım 2023 Cuma akşamı saat 20.00 de yayınlanacak olan 32. Bölümde Nilay Duru izleyicilerin karşısına Ragıp’ın avukatı Gözde olarak çıkacak. 

Ateş Kuşları oyuncu kadrosu ve karakterleri

Mehmet Bozdağ’ın yapımını üstlendiği Ateş Kuşları dizisinin proje tasarımı ve senaryosu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’a ait. Duygusal dram türündeki dizinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; İlayda Alişan - Gülayse Ates, Burak Tozkoparan – Barbaros Tunalı, Lilya İrem Salman,  Görkem Sevindik – Ali Ateş, Hande Soral – Mercan Ateş, Erdem Şanlı, Umut Inan, Görkem Dogan, Nizam Namidar – Nizam, Yeşim Dalgıçer, Emir Cubukcu, Boncuk Yılmaz – Nazmiye, Gonca Cilasun, Hilal Uysun – Nermin, Sedef Akalın, Kaan Sevi, Ahmet Saraçoğlu, Serkan Ercan – Menderes, Serkan Acay, Ozan Ağaç, Eren Pekgöz.

Nilay Duru kimdir?

12 Mart 1990 ‘da İstanbulda dünyaya gelen genç oyuncu aslen Romanyalı bir göçmen ailenin çocuğudur. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü’nde okurken okulunu dondurarak Devlet Konservatuvarına gitti ve birinci olarak bitirdi. Konservatuvar sonrası Nedim Saban’ın Tiyatrokare oyuncuları ile Çelik Manolyalar oyununda oynadı. İlk rol aldığı dizi Kızıl Elma dizisidir. 2016 da N’olur Ayrılalım dizisinde Azize rolünde başrol oynadı. 2017 yılında Emrah Kıyan ile dünya evine girdi. 

Filmleri ve Dizileri :

2018 – Yanımda Kal (Sinema Filmi)

2018 – Baba Bi Buçuk (Sinema Filmi)

2017 – Bizim Hikaye (Yeliz) (TV Dizisi)

2016 – N’olur Ayrılalım (Azize) (TV Dizisi)

2016 – Can Bedenden Çıkmayınca (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (Yeşim Aras) (TV Dizisi)

2015 – Kafes (Elif) (Sinema Filmi)

2014 – Asla Vazgeçmem (Elif) (TV Filmi)

2014 – Kızıl Elma (Hatice Akın) (TV Dizisi).

23-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar