Ateş Kuşları dizisinin Feza'sı Bülent Polat diziden ayrıldı mı?

Ateş Kuşları dizisinin Feza'sı Bülent Polat diziden ayrıldı mı?
Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen Ateş Kuşları’nda rol alan Bülent Polat diziden ayrıldı mı?

İkinci sezonunda olan ve Atv ekranlarının Cuma akşamlarını emanet ettiği başarılı dizisi Ateş Kuşları yeni sezonu açtı ve seyircisiyle buluşmaya başladı. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve dram türünde ele alınan dizi sokak çocuklarının hikayelerini seyirciyle buluşturuyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başladığı günden itibaren başarılı bir grafik ortaya koyan dizi bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Yaz sezonunda kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren başarılı dizi kadrosuna ünlü ve başarılı oyuncu Bülent Polat’la el sıkışmış ve ünlü oyuncu dizide Feza karakteri ile hikayeye dahil olmuştu. Hikayede Doktor Feza karakterine hayat veren ünlü oyuncunun dizideki hikayesinin bittiği ve Bülent Polat’ın dizi ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Doktor Feza karakterinin dizideki son sahnelerinin çekildiği ve oyuncunun diziyle vedalaştığı öğrenildi.

Doktor Feza veda etti

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonu ile ekranlara gelen Ateş Kuşları dizisi Cuma akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna bu sezon katılan ve Doktor Feza karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent Polat diziye yeni bir soluk ve heyecan getirmiş ve canlandırdığı karakter seyirci tarafından sevilmişti. Ancak oyuncunun dizideki hikayesinin sonuna gelindi ve Bülent Polat dizi ile yollarını ayırdı. Doktor Feza karakterinin son sahneleri çekildi ve oyuncu sete veda etti. Dizinin bu Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ünlü oyuncunun son kez Ateş Kuşları seyircisiyle buluşacağı ve diziye veda edeceği öğrenildi. Ateş Kuşları Atv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olarak dikkatleri çekiyor.  

Ağlayan Gelin

Öbür taraftan ünlü oyuncu Bülent Polat bu sezon başında yine Bozdağ Film tarafından hazırlanacak olan Ağlayan gelin projesiyle gündeme gelmiş anacak dizinin ertelenmesi sebebiyle Ateş Kuşları’nın kadrosuna katılmıştı. Bu günlerde Ağlayan Gelin projesinin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte Bülent Polat’ın bu dizinin kadrosunda yer alıp almayacağı merak edilmeye başlandı. Ağlayan Gelin Bozdağ Film tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanıyor. Yeni dizinin ilk hazırlık çalışmaları yeniden başlarken yapım şirketi hem cast çalışmasını hem de hikaye ve senaryo çalışmasını birlikte yürütüyor.

03-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar