Atiye’ye Yeni Oyuncular Katıldı!

Atiye’ye Yeni Oyuncular Katıldı!
İnternet yayın Platformu Netflix’te yayınlanan ve 3. Sezon çekimleri başlayan gizemli ve heyecanlı dizi Atiye’ye yeni oyuncular dahil oldu. İşte detaylar!

Seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan Atiye Dizisi 3. Sezon çekimleri için sete indi. Oyuncu kadrosunda beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi ilk iki sezonun ardından yeniden sete çıkarak 3. Sezon çekimlerine başladı. İlgiyle takip edilen dizinin 3. Sezon çekimleri için oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Dizinin 3. Sezonunda rol alacak olan yeni oyunculardan Selma Ergeç ve Lara Tonka dizide Atiye’nin gizemli ve heyecanlı yolculuğunda önemli duraklardan olacaklar. İşte Atiye’ye katılan yeni oyuncular ve canlandıracakları karakterler!

Atiye 3. Sezon Çekimleri Başladı!

İnternet yayın platformu Netflix’in orijinal yapımlarından olan Atiye dizisi 3. Sezon çekimlerine başladı. Dizi ilk iki sezonun ardından yakaladığı başarıyı 3. Sezonda da devam ettirmek niyetinde. Diziye 3. Sezonda dahil olan yeni karakterlerden başarılı ve güzel oyuncu Selma Ergeç dizi de, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Öbür taraftan diziye yeni katılan çocuk oyuncu Lara Tonka ise dizide Atiye ve Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden adında bir çocuğu canlandırıyor. Heyecanla takip edilen dizinin üçüncü sezon hikayesi de yine heyecan ve gizem dolu devam ediyor. Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye ve Erhan’ı çok daha zor bir yolculuk beklemektedir. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına dahil olur. Bu kızın rehberlinde Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını çözmeye çalışacaklardır.

Selma Ergeç Kimdir?

Atiye’nin 3. Sezon çekimlerinde Umut karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Selma Ergeç 1978 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Okul hayatını Türkiye, Almanya, İngiltere ve Fransa’da sürdüren Selma Ergeç oyuncu olmaya karar verdikten sonra bu yönde eğitimler almıştır. Güzel oyuncu bu güne kadar pek çok başarılı yapımda rol almıştır. Bumlardan bazıları şunlardır. Böyle mi Olacaktı, Yarım Elma, Şöhret, Körfez Ateşi, Sis ve Gece, Hırçın Kız, Asi, Ses, Kalp Ağrısı, Muhteşem Yüzyıl, Kırımlı, Gönül İşleri.

05-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar